Unelmiesi hääkukat Mestarin Kukasta

Posted on

20180831_151730372_iOS_logolla

Kukat kuuluvat olennaisena osana morsiamen asusteisiin ja hääjuhlan somisteisiin. Jokainen morsiuskimppu on yhtä yksilöllinen kuin kantajansa. Parhaimmillaan morsiuskimppu korostaa morsiamen hääpukua ja juhlatyyliä. Morsiuskimpun ohella moni haluaa myös kampaukseensa kukkia. Erityisen suosittuja viime vuosina ovat olleet hiusseppeleet. Sulhasen pukua koristamaan tehdään viehe samasta materiaalista kuin morsiuskimppu. Morsiusparin ohella kukitetaan usein kaasot, bestmanit ja morsiusneidot. Naisille ja tytöille suosituimpia ovat kukkarannekkeet tai pienet kukkakimput, miehille ja pojille sidotaan rintapieleen kukkavieheet. Myös morsiusparin vanhemmille voidaan sitoa kukat samaan tapaan. 

Juhlapaikan kukkasomistuksiin kuuluvat tavanomaisesti vieraiden pöytäkukat sekä näyttävämpi kimppu tai asetelma buffetpöytään tai vastaavaan. Vieraiden pöydissä on viime vuosina suosittu yksittäisiä kukkia pikkumaljakoissa. Myös erilaiset viher- ja kukkaköynnökset ovat saamassa suosiota juhlatilojen koristelussa. Köynnöksen voi asetella joko pöydälle lepäämään osaksi kattausta tai vaikkapa seinälle. Kukkakoristelussa kuitenkin vain mielikuvitus on rajana. Suunnittelemme kanssanne juuri teidän juhlatilaanne sopivat somistusratkaisut. 

Meiltä hääkukkatilausta tehdessäsi varaamme ensin noin tunnin mittaisen suunnitteluajan floristin kanssa. Suunnittelupalaveriin kannattaa tuoda mukanaan kuvia ja muutakin materiaalia omien ideoiden tueksi.  

Mestarin Kukka toimii osana Mestarin Herkkua kauppakeskus Sokkarin -1-kerroksessa Kauppakatu 24:ssä. Mestarin Kukassa työskentelee floristeja ja puutarhureita, kukka-alan ammattilaisia. Olemme osa Suomen Kukkakauppiasliittoa ja myös Inter- ja Telefloran jäsenliike, joten kauttamme saat lähetettyä kukkatilauksia ympäri Suomen ja maailman. Kukkatilauksen voit jättää meille puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päällä.  Olemme avoinna arkisin 9-20 ja sunnuntaisin 12-18.  Laita meidät seurantaan myös Facebookissa nimellä Mestarin Kukka ja Instagramissa @mestarinkukka niin saat tietoa ajankohtaisista asioista. Seuraa myös blogiamme S-kanavassa 

Iloisin terveisin,
Mestarin Kukkaset

mestarinkukka