KÄVIJÖILLE

SUOMEN HÄÄMESSUT

Suomen Häämessut tarjoavat laadukkaita näytteilleasettajia, houkuttelevia messutarjouksia, ammattilaisten tietoiskuja, musiikkia, tasokkaan The National Wedding Show -näytöksen sekä kirsikkana kakun päällä molempina päivinä kimpunheiton, jonka nappaajalle on luvassa yllätyspalkintoja!


 

THE NATIONAL WEDDING SHOW

Näyttävä The National Wedding Show esittelee tyylikkäästi ja elämyksellisesti kauden uusimpia morsiuspukutrendejä, sulhasten pukeutumista sekä asusteita. Ammattimallit kantavat näyttävästi niin tunnettujen pukuvalmistajien kuin paikallisten taitajienkin luomuksia tempaisten katsojan mukaansa. Näiden luomusten joukosta löytyy useita brändejä niin perinteiselle kuin räväkämmällekin morsiolle.

OHJELMA

Suomen Häämessut -tapahtumissa nähdään viihdyttävä kattaus erilaisia ohjelmanumeroita. Muotinäytösten ja musiikkiesitysten lisäksi pääset seuraamaan tietoiskuja, työnäytöksiä ja pääset tapaamaan ammattilaisia heidän osastoillaan - he ovat tapahtumassa juuri sinua varten! Tapahtumapäivät huipentuvat kimpunheittoon,jossa kimpun nappaajalle on luvassa satojen eurojen arvoinen palkintokori - tämän sinä todella haluat!