Tule näytteilleasettajaksi Suomen Häämessuille!

Tavoita kohderyhmäsi häämessuilla useammassa kaupungissa!

TAVOITA YLI 1600 ASIAKASTA PÄIVÄN AIKANA

Kuvittele, että myymälääsi tulisi yhden päivän aikana 1600 asiakasta, jotka ovat valmiita käyttämään häihinsä yhteensä
n. 5 000 000 €. Kassakoneesi kilisisi ja kalenterisi täyttyisi tilauksista. Etkö olisikin innoissasi?

Meillä Suomen Häämessuilla tuo tapahtuu kahdesti vuodessa ja toivomme, että sinä tulisit mukaan saamaan oman osuutesi tuosta summasta.

Suomessa pariskunnat käyttävät häihinsä rahaa keskimäärin 10 000 €. Messuillamme käy päivän aikana vähintään 500 häitä suunnittelevaa pariskuntaa. Yhteensä vieraita päivän aikana käy keskimäärin yli 1600.

Vuosittaiset messukävijämme käyttävät siis häihinsä rahaa yhteensä arviolta 10 000 000 €. Ymmärrät varmasti, kuinka suuri potentiaali ja mahdollisuus tuossa summassa piilee liiketoimintasi kannalta.


KASVATA LUOTTAMUSTA ASIAKKAISIISI JA TEE KAUPPAA

Hääparit haluavat varmistua siitä, että kaikki heidän hääpäivänään tulee olemaan täydellistä. Siksi aito kasvokkain käyty keskustelu on kultaakin kalliimpaa niin hääparille kuin myös sinulle.

Saat rakennettua luottamusta tuleviin asiakkaisiisi ja tehtyä itseäsi tutuksi täysin erilailla verrattuna kilpailijoihisi, jotka eivät ole messuilla ja menettävät siinä samalla 1600 asiakasta.

Sinä olet tullut asiakkaidesi luo, ja asiakkaat ovat tulleet messuille ostamaan.

Samalla asiakkaasi luovat tunnesiteen sinuun, kun he pääsevät ensimmäistä kertaa hypistelemään tuleviin häihinsä liittyviä asioita ihan fyysisesti. Häät heräävät heidän mielissään eloon sinun ansiostasi! Miksi he vaihtaisivat sen jälkeen enää toimijaa?

 

TÄYDELLISET PUITTEET ASIAKAS- JA YHTEISTYÖVERKOSTON KASVATTAMISELLE

Me järjestäjät olemme juuri messujemme kohderyhmän ikäluokkaa. Siksi meidän on helppo samaistua kohderyhmääsi ja tehdä messuista tunnelmaltaan juuri oikeanlaiset. Näin luomme puitteet sille, että sinä saat parhaan mahdollisen asetelman ottaa messuista omalla osaamisellasi kaiken irti.

Samalla säästät aikaa ja rahaa, kun pystyt tapaamaan kerralla satoja potentiaalisia asiakkaita. Lisäksi messuillemme kerääntyvät toimijat ovat kaikki kasvuhakuisia alojensa ammattilaisia, joiden kanssa pääset verkostoitumaan ja kehittelemään yhteistyötä.


VARAA OITIS OMA MESSUOSASTOSI

Tiedämme, että välität ja haluat tuottaa aidosti iloa ihmisille, koska työskentelet merkittävän teeman kuin ihmisten välisen rakkauden parissa.

Toivottavasti tulet messuillemme näytteilleasettajaksi, jotta voit osoittaa tuon välittämisen myös niille 1600 ihmiselle, jotka etsivät juuri sinunlaistasi toimijaa tekemään heidän elämänsä tärkeimmästä päivästä täydellisen.

Pidä kuitenkin kiirettä, koska tapahtumamme ovat suosittuja ja viimeisin messumme myytiin näytteilleasettajien osalta loppuun.

Varmista oma messuosastosi ja pyydä tarjous heti täältä.

KATSO VIDEO VUODEN 2018  TAPAHTUMASTA TÄÄLTÄ!