Bridal Fitting – ihastele ja sovita upeita morsiuspukuja

Posted on
Bridal Fitting osastolla pääset katselemaan mallistokansioita, ihailemaan originaali hääpukuja sekä sovittamaan niitä. Tämän lisäksi pääset tapaamaan tuotemerkkiedustuksen Tiina Rauhalan sekä hääpukeutumisen asiantuntijan, jotka mielellään auttavat, ohjeistavat ja kertovat kaiken kattavasti mitä on hyvä tietää hääpukua valitessa.
 
Kutakin morsianta kohden on varattuna aikaa max 15-20 min, jonka aikana saat vinkkejä siitä, mitä on hyvä huomioida hääpukua valitessa. Saat myös pikaopastuksen siitä, mitkä pukumallit imartelevat juuri sinun vartaloasi parhaiten. Pääset sovittamaan tarjolla olevia vaihtoehtoja ammatti-pukeutumisneuvoja Sanna Mäntyniemen ohjauksessa. On hyvä varautua siihen, että sovitettavia pukukokoja on tarjolla vain rajoitetusti eli 36/38 ja 46/48.
 
Osastolla on mahdollista tehdä tuotetilauksia ja tavoittaa aiheeseen liitettäviä special messutarjouksia. Vaikkakaan puku ei sovitettaessa olisikaan täysin oikeaa kokoa kantajalleen, mutta muilta osa-alueilta vastaisi unelmapukuasi, niin luotettavien ammattilaisten käsissä voit olla luottavainen tilauksen suhteen, sillä osastolla otettavien yksilöllisten mittojen avulla on oikean kokoisen puvun tilaaminen täysin mahdollista toteuttaa. Vaihtoehtoisesti voit myös varata uuden sovitusajan lähimmälle valtuutetulle jälleenmyyjälle. Kaikki tarvittavat ja tarkemmat tiedot saa paikan päällä.

morilee3  morilee2  morilee1