Vaali muistoja ja panosta valokuvaajaan

Posted on

Hääpäivä on todennäköisesti elämänne suurin ja tunteikkain päivä, jonka muistoja haluatte ammentaa vielä vuosikymmenienkin jälkeen. Valitsemalla ammattitaitoisen ja tyyliänne miellyttävän, sekä kunnioittavan valokuvaajan voit olla huoletta tämän asian suhteen!

Ikuistan rakkaudentäyteisen päivänne laadukkaine kuvineen, joista huokuu lämpö, rakkaus, sekä aito hääjuhlan tunnelma!

Kuvaan aina koko täydestä sydämestäni, aidosta, palavasta halusta tuottaa upeita, mieleenpainuvia kuvia. Erityisesti pidän luonnonvalosta, jota pyrin kuvauksessa hyödyntämään mahdollisimman paljon.

Mikäli valmista kuvauspakettia juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi ei löydy, voidaan sellainen yhdessä teille räätälöidä. Jokaiseen kuvaukseen kuuluu suunnittelupalaveri, jossa käymme kasvotusten läpi hääpäiväänne ja toiveitanne kuvauksen suhteen. Keskustelemme toivomastanne kuvaustyylistä, suunnittelemme kuvausmiljöötä, sekä käymme tarkasti läpi kaiken yksityiskohtia myöten. Jotta mitään ei jäisi ikuistamatta tärkeästä päivästänne.

Erilaisuutena moniin muihin kuvaajiin nähden, en rajoita käsiteltävien kuvien määrää, vaan saatte kaikki kuvat laadukkaasti viimeisteltyinä digitaalisessa muodossa.

Olen rento ja idearikas kuvaaja - ei siis jäykkiä ja poseeraamisen näköisiä potretteja! Ohjaan luontevasti hääparia kuvausasentoihin, saaden näyttämään kuvat luontevilta ja tunnelmallisilta. Kuvaukset onnistuvat taatusti niin tosijännittäjältä, kuin rennommaltakin parilta. Ja ennen kaikkea kuvauksissa on hauskaa!

Etukäteen kuvaustyyliini voi tutustua instagramissa https://www.instagram.com/tuulinikkiphotography/ ja nettisivuillani https://www.valokuvaajatuuli.fi/

Olen myös tapahtuman virallinen kuvaaja, joten hihasta saa tulla nykimään muuallakin, kuin ständipaikalla!

TuuliNikki2 


 

TuuliNikki1