Hääjuhla Maikkulan Kartanossa

Posted on

Maikkulan Kartano on tasokas ja tunnelmallinen tilausravintola Oulujoen rannalla noin 15 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta. Palveleva henkilökuntamme sekä ammattitaitoiset kokkimme varmistavat, että tilaisuutenne sujuu vaivatta ja iloisella palveluasenteella. Maikkulan Kartanossa on kaikki valmiina ikimuistoista päiväänne varten: upeat ja tunnelmalliset juhlatilat, kaunis pihapiiri, maistuva ruoka, kuplivat juomat ja loistava palvelu. Kartanon ammattilaisten kanssa yhdessä suunnittelemalla saatte juhlastanne juuri sellaisen, kuin olette aina haaveilleet. Kun juhlapäivä koittaa, voitte itse keskittyä nauttimaan tunnelmasta – me pidämme huolen kaikesta muusta.

Kartanon alueella on useita erikokoisia juhlatiloja intiimeistä 10 henkilön saleista aina 200 henkilön juhlatilaan. Niistä jokainen henkii omanlaistansa tunnelmaa. Maikkulan Kartanon piha-alueella on mahdollista järjestää myös vihkiminen. Kesällä on käytössä Iso laituri, jossa hääpari saa taustalleen virtaavan Oulujoen. Kauniilta nurmialueelta löytyy useita kolkkia vihkimiseen ja kuvauksiin. Liiteri ja muut tilat tarjoavat tunnelmallisia vihkimistiloja läpi vuoden.

Keittiömestarimme Pekka Suopangin johdolla valmistuvat maistuvat juhlaruoat, joihin käytetään pääasiassa kotimaisia raaka-aineita lähialueen tuottajia suosien. Menut on suunniteltu moneen makuun maistuviksi, mutta olemme aina valmiit muokkaamaan tarjottavat juuri teille sopivaksi. Maikkulan Kartanossa on anniskeluoikeudet, joten kaikki juomat onnistuvat meidän kauttamme. Alkumaljat, viinit, kahviavecit ja boolit, tai vaikkapa hääparin nimikkodrinkit – suunnitellaan yhdessä juhlaanne ja budjettiinne sopivat tarjoilut. 

Maikkulan Kartano

Maikkulanrinne 21

90240 Oulu

044 740 3550

maikkula@maikkulankartano.fi