Zazabella – Suomen suurin naisten hää- ja juhlapukuliike

Posted on

Zazabella on Suomen suurin naisten hää- ja juhlapukuliike. Zazabellan kivijalkamyymälöitä löytyy kuudesta kaupungista ympäri Suomen; Kaarina, Helsinki, Espoo, Oulu, Kuopio ja Tampere. Lisäksi Zazabella palvelee myös verkkokaupan kautta niitä, jotka ovat kauempana kivijalkamyymälöistä. Pukutarjonta vaihtelee hieman myymälöittäin ja verkkokaupan valikoima on omansa.

Valikoimastamme löydät puvun juhlaan kuin juhlaan. Malleja löytyy kaikille vartalotyypeille laajassa koko- ja hintaskaalassa. Merkkipukuja löydät meiltä Oulun myymälästä esimerkiksi Mori Lee, Allure Bridals, Ladybird, Lilly sekä Sweetheart. Myös omasta Dazzling -merkistä löytyy laaja valikoima pukuja moneen makuun ja juhlaan.

Jotta sovituskokemuksesi olisi miellyttävä, suosittelemme aina varaamaan ajan sovitukseen. Varattu sovitusaika takaa sinulle vapaan kopin, sekä myyjän avuksesi löytämään unelmiesi puvun. Hääpuvun sovitus kannattaa ajoittaa hyvissä ajoin ennen hääpäivää, koska kaikkia malleja ei myymälästä löydy. Silloin pitää ottaa huomioon pukujen tilausaika, sekä mahdollisiin korjausompeluihin menevä aika.

Tervetuloa myymälään löytämään unelmiesi puku!

Katso lisää: www.zazabella.fi

Zazabella Oulu
Uusikatu 26
90100 Oulu