Live-musiikkia juhliin? No tottakai!

Posted on

Jukka & Julia on ammattitaitoinen, viihdyttävä ja muuntautumiskykyinen kaksikko, jonka ohjelmisto koostuu pääosin pop/rock - klassikoista ja päivän kuumimmista hiteistä. Hääparin toiveet otetaan huomioon ja ohjelmisto räätälöidään aina hääparin toiveiden mukaan. Duo on loistava valinta pienempiin häihin ja tiloihin.

Duo Jukka ja Julian monipuolisesta instrumenttivalikoimasta löytyy viulu, kitara, cajon, basso ja niitä siivittävät täyteläiset stemmalaulut. Duo esittää tuttuja hittejä mukaansatempaavalla räväkällä folkhenkisellä otteellaan.

Kun toiveissa on isompaa menoa ja meininkiä, duo kasvaa aina triosta kokonaiseksi bändiksi. Tällöin laulaja Jukka nappaa käteensä sähkökitaran, Julia soittaa bassoa ja mukaan otetaan rumpali Julius. Tarpeen tullen kokoonpanoa vahvistetaan vielä kosketinsoittajalla. Tämän monipuolisen ohjelmiston omaava, rempseä bändi on nimeltään Pojat ja Basisti!

 

jukkalamminen.com

facebook.com/duojukkajajulia

050 3619714