Kakun tilaaminen elämäsi tärkeimpään päivään

Posted on

Hääkakku ja häiden tarjoilut ovat unohtumaton osa hääjuhlaa. Kakun leikkaaminen on monelle tärkeä traditio ja kauniit kakut ja leivonnaiset jäävät monelle mieleen ja niitä muistellaan vielä kauan juhlan jälkeenkin. Me Minna bakesilla haluamme tehdä hääkakun tilaamisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi tapahtumaksi.

Mistä aloitamme?

Kun häiden päivämäärä on selvillä, kannattaa ottaa meihin yhteys ja tehdä alustava varaus kyseiselle viikonlopulle. Jos häihin on aikaa alle vuosi, sovimme samalla jo mahdollisen hääpalaveriajan ja pistämme päivämäärät kalenteriin ylös. Jos häihin on vuosi tai yli vuosi aikaa, teemme alustavan varauksen kyseiselle viikonlopulle ja palaamme asiaan noin puoli vuotta ennen hääpäivää, jolloin sovimme palaveriajan ja lyömme tilauksen lukkoon.

Pääseekö kakkumakuja maistelemaan etukäteen?

Yli 80 hengen hääkakkutilaukseen sisältyy 1 h suunnittelupalaveri sekä koemaistelu. Maistelua varten voitte valita kaksi eri makuista kakkupohjaa ja näihin täytteet ja kuorrutteet. Näin saatte paremmin tuntumaa kakkujen makumaailmaan. Palaverissa hahmottelen kakun lopullisen muodon ja sovimme lopullisesta tilauksesta sekä kakun säilytyksestä ja kuljetuksesta.

Mitä vaihtoehtoja suosittelet hääjuhlaan?

Meidän tarkoituksenamme on opastaa teitä valitsemaan teille ja vieraillenne sopivat jälkiruuat ja näyttävät leivonnaiset, olivat ne sitten kakkuja, keksejä, macaroneja tai muita herkkuja. Herkkujen ulkonäkö suunnitellaan teidän juhlaanne sopivaksi. Valmistamme korkeita amerikkalaistyyppisiä kakkuja sekä yksi- että monikerroksisena käyttäen vain parhaita raaka-aineita aidosta luomuvaniljasta belgialaiseen suklaaseen. Pystymme toteuttamaan niin kerroskakkuja, kakkubuffetin kuin cupcake-torninkin, jonka päällä voi olla hääparin oma pieni kakku leikattavaksi. Vaihtoehtoja on monia, ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä.

Kuinka paljon hääkakku maksaa?

Onnistunut kakku ja maistuvat juhlapöydän tarjoilut ovat asia, johon häissä kannattaa panostaa. Laadukkaista raaka-aineista ammattilaisten tekemänä kakut kruunaavat teidän tärkeän päivänne jättäen teille yhden huolenaiheen vähemmän. Näin voitte itse keskittyä toisiinne ja itse juhlaan. Hääkakun hintaan vaikuttaa kakun koko, erikoisruokavaliot sekä täytteiden määrä ja koristelu.

Miten hääkakku leikataan, miten se säilyy ja miten se noudetaan?

Meillä tehdyt korkeat kakut kannattaa aina leikata mielummin terävällä veitsellä tai kakkuveitsellä kakkulapion sijaan. Suosittelen ottamaan buttercream-kakut noin 15 minuuttia ennen tarjoilua huoneenlämpöön, jolloin kuorrute ehtii pehmetä hieman ja kakusta saa helpommin kauniita ja korkeita paloja. Yleensä juhlapaikalla on myös osaavaa henkilökuntaa leikkaamaan kakkua ja auttamaan sen tarjoilussa. Kakku säilytetään kylmässä. Jos juhlapaikalle on matkaa pidemmälti, meiltä saa lainaan isoja kylmälaukkuja ja kylmäpatruunoita kuljetusta varten. Nämä kuuluvat meillä palveluun eikä niistä veloiteta erikseen. Kakku noudetaan meiltä leipomosta Vaajakoskelta ellemme ole erikeen sopineet kuljetusta hääpaikalle.

Mitä muuta voisimme tarjoilla hääkakun lisäksi/sijaan?

Korkeiden kakkujen lisäksi olemme erikoistuneet aitoihin, amerikkalaistyylisiin cupcakeihin. Cupcake-nimi sen vuoksi, että kuppikakku ei vain kuvaa sitä makuelämystä ja käsityötaitoa, jota me laitamme jokaiseen yksilöityyn cupcakeen. Nämä ovat todella kauniita syötäviä häissä ja meiltä saat vuokrattua myös korkean läpinäkyvän cupcake-tornin, johon saat nämä herkut näyttävästi esille. Cupcaket voidaan myös personoida häidenne teeman mukaan vuokien väriä ja koristeita myöten. Toinen ylpeudenaiheemme ovat täydellisen muotoiset ja makuiset ranskalaiset macaron-leivokset. Nämä mantelijauhoon tehdyt ekslusiiviset herkut voidaan personoida tyyliinne sopivaksi kuoren värin ja sen koristelun myötä. Meiltä voit vuokrata myös näyttävän macarontornin, mihin saat herkut kauniisti esille ja mistä niiden nauttiminen on helppoa. Kustomoidut sokerikeksit eli sugar cookiessit ovat myös suosittu herkku häissä ja muissa perhejuhlissa. Näissä ihanissa luomulaatuista aitoa vaniljaa sisältävissä kekseissä on vaahtokarkkimassasta tehty laatta päällä ja niiden muokkaaminen tyyliinne sopivaksi on helppoa. Viimeisenä, muttei vähäisempänä, suosittelen aina illan jatkoille karkkibuffettia. Meiltä saat vuokrattua kauniit ja persoonalliset lasiset karkkibuffet-astiat sekä suomalaista käsityötä olevat vintage-kauhat. Kysy lisää tilauksen yhteydessä!

Varataanko aika hääpalaverille?

Oletteko jo löytäneet unelmienne hääkakun vai haluaisitteko kuulla vielä lisää häiden jälkiruokatarjoiluista? Ottakaa yhteyttä sähköpostitse tilaukset@minnabakes.com tai soittamalla 050 – 5710468. Tapaamme teidät mielellämme niin pääsemme suunnittelemaan teille näyttävät tarjoilut, joista tulee juhlanne kohokohta! Ystävällisin terveisin, Minna ja Minna bakesin tytöt

 

Kuvat: Annika Liinanki, Tiittu Design