Esteettiset hoidot ja toimenpiteet

Posted on

Esteettiset hoidot ja toimenpiteet kasvattavat vuosi vuodelta suosiotaan. Tänä päivänä plastiikkakirurgia ja esteettiset toimenpiteet eivät ole ikääntyvien yksinoikeus eivätkä turhamaisuuden ilmentymiä. Hoitoja tehdään usein myös terveydellisistä syistä.

Tyypillisimmät Plastic Surgery Centerin asiakkaat ovat 25-80-vuotiaita naisia ja miehiä.

Usein jo alle 30-vuotiaan ihossa voi nähdä ensimmäisiä juonteita ja ryppyjä. Ikääntymisen myötä kollageenin ja hyaluronihapon tuotanto vähenee, jonka seurauksena ihon sileys ja kimmoisuus alkavat heikentyä.

Ikääntyminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pitäisi tuntea itsensä vähemmän kauniiksi kuin aiempina vuosina. Silti joskus voi tuntua siltä, että oma peilikuva ei vastaa omaa henkistä ikää. Peilissä näkyvät ryppyyntyneet, stressaantuneet sekä väsyneet kasvot, vaikka mieli on täynnä elämäniloa ja energiaa.

Esimerkiksi esteettisten ihonhoitojen avulla kasvoille saadaan lisättyä heleyttä, kosteutta ja kimmoisuutta. Suosituimpia ihon hoidon menetelmiä ovat mm. mesoterapia mikroneulaushoidot, PRP-hoidot ja erilaiset laserhoidot. Laserhoidot ovat tehokkaimpia. Laserhoidoilla pystymme hoitamaan myös aknearpia.

Veitsettömillä hoidoilla saadaan aikaan merkittäviä ja luonnollisia tuloksia.

Tästä syystä myös pistoshoidot kasvattavat suosiotaan. Injektio- ja täyteainehoidoilla saamme esimerkiksi täyteläisyyttä huuliin ja poskipäihin sekä silotettua otsaryppyjä, suupielten ihoa ja ilmejuonteita. Hoitojen avulla ilmeestä tulee jopa monia vuosia nuoremman näköinen. 

Hääjuhlien alla suosittuja toimenpiteitä ovat myös karvanpoistot ja tatuoinnin poistot laserilla. Osa taas haluaa lisätä vartalon muotoja esimerkiksi rintojen suurennuksen tai rasvansiirtojen avulla. Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun hoidettava alue arvioidaan konsultaatiossa yhdessä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, asiakkaan toiveita kuunnellen. Konsultaatio on maksuton.

Olemme mukana Oulun häämessuilla ja kerromme mielellämme lisää esteettisistä hoidoista ja alan uutuuksista.

Tiedämme, että esteettiset toimenpiteet ja plastiikkakirurgia parantavat elämänlaatua. Huipputeknologia ja koulutettu henkilökunta ovat tällöin avainasemassa.

Tervetuloa tutustumaan messuosastoomme!

 

Plastic Surgery Center

Plastic Surgery Center on Suomen suurin ja johtava plastiikkakirurginen klinikka, joka on erikoistunut esteettiseen plastiikkakirurgiaan ja toimenpiteisiin. Kirurgeillamme ja henkilökunnallamme on korkea ammattitaito ja vankka kokemus esteettisissä toimenpiteissä ja plastiikkakirurgiassa. Modernit klinikkamme sijaitsevat Suomen suurimpien kaupunkien ydinkeskustoissa, Aleksanterinkadulla ja Mannerheimintiellä Helsingissä, Keskustorilla Tampereella sekä Yliopistonkadulla Turussa.

Klinikkamme ovat erikoistuneet esteettisiin toimenpiteisiin kuten erilaisiin laserhoitoihin, rasvaimuihin, vatsankiristysleikkauksiin, rintaleikkauksiin, silmäluomien toimenpiteisiin sekä ryppyjen poistoon ja ihon nuorennushoitoihin.

Plastic Surgery Center-klinikoilla käytetään ainoastaan parhaita tuotteita, tutkittuja menetelmiä sekä uusinta teknologiaa. Teemme kaikki toimenpiteemme ja leikkaukset Suomessa.