Huomenlahjana sensuelli kuva sinusta

Posted on

Huomenlahja on lahja, jonka tuoreet aviopuolisot perinteisesti antavat toisilleen hääyötä seuraavana aamuna tarkoituksenaan juhlistaa juuri alkanutta avioliittoa. Huomenlahjoina ovat toimineet korut ja kellot, mutta nykyään erityisesti morsianten keskuudessa suurta suosiota ovat saavuttaneet aviopuolisolle lahjaksi annettavat huomenlahjakuvat.

Huomenlahjakuvassa tuore morsian tavallisesti poseeraa viehättävissä alusvaatteissa, ja kuvan tyyli on sensuelli, herkkä, ehkä hieman kiusoitteleva muttei kuitenkaan seksuaalisuudella revittelevä. Huomenlahjakuviksi annetaan paljon perinteisiä boudoirkuvia, mutta aivan erityisen merkityksen kuvat saavat silloin, kun kuvauksessa hyödynnetään hääteemaa ja hääpäivää ja -yötä varten hankittua alusasua, sukkanauhaa sekä muuta rekvisiittaa, joka muistuttaa tästä yhdestä elämän tärkeimmistä päivistä.

Hääteema huomenlahjakuvauksessa voi olla hyvä ajatus siinäkin mielessä, että varsinaisen hääpäivän kiireessa pienet yksityiskohdat jäävät helposti ikuistamatta, ja kuitenkin nämä ovat asioita joihin on panostettu paljon. Huomenlahjakuvauksessa saadaan ikuistettua kengät, korut sekä hääyötä varten hankittu alusasu josta harvemmin jää kuvallisia muistoja. Kuvauksessa voi hyödyntää myös huntua, sukkanauhaa, hääkimppua tai vastaavaa kimppua, ja myös sormuksista saadaan ihanat yksityiskohtakuvat.

Vaikka hääteema onkin omasta mielestäni ihana ja viehättävä, kuvauksen lopullisen teeman ja tyylin saat tottakai valita itse. Ennen kuvausta pidetään aina pieni suunnittelupalaveri, jossa käymme läpi erilaisia vaihtoehtoja kuvauksen suhteen, keskustelemme kuvien tyylistä ja heittelemme ideoita puolin ja toisin. Huomenlahjakuvasta voi tehdä omalle puolisolle osoitetun kuvasarjan käyttämällä esimerkiksi jotain puolisolta lainattua vaatetta tai hyödyntämällä rekvisiittaa, joka viestii yhteisestä harrastuksesta. Vain mielikuvitus on rajana.

Varatessasi aikaa huomenlahjakuvaukseen sinun ei tarvitse osata poseerata, ei haittaa vaikket olisikaan mallin mitoissa eikä sillä ole merkitystä oletko aikaisemmin ollut kuvattavana. Cabaret Mystique Studios on erikoistunut juurikin boudoirkuvaukseen, joten voit luottaa siihen että valokuvaaja löytää parhaat puolesi ja osaa asetella sinut kameran eteen niin, että lopputuloksesta saadaan toivotunlainen.

Kuvaus voidaan toteuttaa joko studiossa tai valitsemassasi miljöössä. Kuvasarjaan voidaan suunnitella jokin tarinankerronnallinen elementti, joka toistuu läpi kuvasarjan. Miljöö voi tällöin olla tukemassa tarinaa; esimerkiksi hotellihuoneessa hääpäivään valmistautumista tai yhteisen harrastuksen parissa touhuamista, esimerkiksi lautapelien pelaamista ihana alusasu päällä. Tarinallisuus voidaan suunnitella mukaan myös studiokuvaukseen. Kameran edessä on monesti helpompi olla kun on jotain tekemistä.

Kaiken suunnittelun, vaatteiden ja rekvisiitan lisäksi yksi tärkeimpiä tunnelman tuojia kuvassa on valo. Valo voi olla runsas ja pehmeä, tai salaperäisen vihjaileva. Oikeanlaisen tunnelman saaminen kuvaan vaatii valon ymmärrystä, ja siksi tämän tärkeän lahjan suunnittelussa kannattaa kääntyä ammattikuvaajan puoleen. Valolla voidaan tarvittaessa joko peittää tai korostaa eri kohtia kehossa, ja oikeun suunnattu, muotoileva valo saa ihon hehkumaan heleänä ja pehmeänä, se näyttää kauniilta ja säilyttää tunnelman.

Kuvaukseen kannattaa tulla noin kaksi kuukautta ennen häitä, niin kuvat valmistuvat varmasti ajoissa hääpäiväksi. Kuvaus voidaan sopia myös samalle päivälle, jolloin sinulle tehdään koemeikki- ja kampaus, niin olet valmiiksi upeaksi laittautuneena kuvaukseen tullessasi.

Lue lisää: http://cabaretmystique.ninajohanna.net