Morsian inspiroi morsiuskimppua

Posted on

Kauppatorin Kukka on täydenpalvelun kukkakauppa Jyväskylässä Voionmaankatu 28 samassa liiketilassa Jyväskylän Hautauspalvelu Oy:n kanssa.

Me Kauppatorin Kukassa autamme teitä mielellämme hääjuhlanne koristeluissa – hääkukissa vain mielikuvitus on rajana! Luodaan yhdessä hääpaikkanne viihtyisäksi ja tunnelmalliseksi, nostaen tärkeä hetki arvoiseensa loistoon.

Floristi Elinan ajatuksia ammatistaan: ”Kukat, käsityö ja estetiikka ovat intohimoni! Minulle on tärkeää luoda kukista kantajansa näköisiä kokonaisuuksia ja morsiuskimppua suunniteltaessa morsian on inspiraation lähteeni. Olen erikoistunut kukkakorujen tekemiseen, joten pystyn toteuttamaan erikoisimmatkin toiveesi yli kolmentoista vuoden kokemuksella. ”

pöytäkoristelu

Morsiuskimppu suunnitellaan aina morsiamen toiveet sekä puku huomioon ottaen, jonka vuoksi varaamme teille ajan hääkukkien suunnitteluun. Jokainen morsiuskimppu on siis uniikki käsintehty kokonaisuus, johon sopivaksi sidotaan myös sulhasen rintaviehe. Sidomme kukkakorut juhlien naisille ja miehille, unohtamatta juhlatilan kukkakoristelua!

Lämpimästi tervetuloa Kauppatorin Kukkaan suunnittelemaan upeat hääkukat ikimuistoiseen päiväänne!

Kauppatorin Kukka
Floristi Elina Pehkonen

p.040 829 4117

Kauppatorin Kukka
Jyväskylän Hautauspalvelu Oy
Voionmaankatu 28
40700 Jyväskylä

www.kauppatorinkukka.fi
https://www.facebook.com/kauppatorinkukka/

 

 

 

Kauppatorinkukka2

Kauppatorinkukka3
morsiuskimppu