AURORA COLLECTION – uusi kotimainen hääpukumerkki

Posted on

Rohkean naiselliset, vintagehenkisen ajattomat puvut ripauksella tummia sävyjä.

Vuoden Suomalainen Hääpukusuunnittelija 2016 Aurora Raiskisen morsiuspuvut ovat ihanan keveitä, äärinaisellisia ja mukavia yllä. Suunnittelija  on tunnettu näyttävistä, uniikeiksi mittatilauksena valmistetuista ilta- ja juhlapuvuistaan, sekä vartaloa kauniisti muovaavista korseteistaan. Auroran pukuja nähdään jatkuvasti niin esiintymislavoilla, Gaaloissa ja linnan juhlissa, TV:ssä ja satojen elämänsä tärkeimpiä juhlia viettävien yllä.

Keveys, rentous ja helppous ovat suunnitttelun avainsanoja – mallistopuvuissa ei ole raskaita rakenteita tai pitkiä laahuksia. Materiaalit ovat valittu iholle ja kosketukselle ylellisen miellyttäviksi, ja samalla helppokäyttöisiksi. Kaikki puvut ovat muun muassa konepestäviä.

Messuilla pääset tutustumaan aivan uuteen Delovely -mallistoon, jossa norsunluun vaaleiden sävyjen lisäksi löytyy trendikästä puuterista vaaleanpunaista ja utuisensavuista siniharmaata. Puvuissa on pehmeän kevyitä, kauniisti laskeutuvia utuisia tyllejä ja herkänkauniita pitsejä, joissa pionit kukkivat lehvien ja köynnösten kanssa.

Aurora Collection -valmispukumallisto on mittasuhteiltaan suunniteltu ja mitoitettu istumaan täydellisesti suomalaiselle vartalolle, ja se valmistetaan ateljeetyönä Suomessa. Mallistoa on saatavilla koosta 32 ylöspäin.

Aurora Collection sijaitsee Helsingin sydämessä, Töölössä. Suunnittelija palvelee henkilökohtaisen sovittamisen merkeissä ajanvarauksella. Malliston pukuja on saatavilla myös Lahden Glamourista. Kysy paikalliselta hääpukuliikkeeltäsi mahdollisuutta saada Aurora Collectionin pukuja valikoimaan tai sovitukseen!

Lue lisää: www.revelations.fi/aurora-collection
Facebook: www.facebook.com/auroraraiskinen.fi/