Divine vapauttaa asiakkaan ottamaan juhlasta ilon irti

Posted on

 

Täyden palvelun hää- ja juhlasuunnittelutoimisto Divine on vankkaan ammattiosaamiseen perustuva vaihtoehto.

Divinen taustalla on rautaisen työkokemuksen maan johtavista ravintoloista hankkinut ja moniosaamisestaan paljon tunnustusta saanut hää- ja juhlasuunnittelija Pertti Huhtilainen. Viimeiset 15 vuotta hän työskenteli tulosvastuullisena ravintolatoimenjohtajana.

Divine perustaa palvelunsa kokonaisvaltaiseen palveluun ja aina yksilölliseen suunnitteluun asiakkaan toiveiden pohjalta – Divine hoitaa järjestelyt, asiakas voi keskittyä juhlaansa ilman järjestelypaineita.

– Olen järjestänyt työurallani satoja häitä ja yksityistilaisuuksia. Vuosikymmenien aikana oman ammattitaidon rinnalle on rakentunut valtava yhteistyökumppaneiden verkosto erilaisista esiintyjistä elokuvamaailmaan saakka.

Vahvan verkostonsa kautta Divine voi toteuttaa mitä mielikuvituksellisimpia juhlatoteutuksia niin yksityistilaisuuksiin kuin yritystapahtumiin. Tämä on keskeinen osa yrityksen toiminta-ajatusta. Yrityksen toimialue ulottuu tarvittaessa koko Suomeen.

– Tein aikaisemmin tätä työtä toisen palveluksessa, nyt haluan tarjota asiakkaille kaikki ”hulluimmatkin” ideat oman yritykseni kautta vielä hieman pidemmälle jalostettuna.

Divinen kohderyhmiä ovat muiden muissa hääparit, ulkomailla asuvat, mutta Suomessa mielellään juhlia järjestävät, erilaiset yksityistilaisuudet syntymäpäivistä alkaen sekä yritystapahtumat. Palvelutarjontaan kuuluvat muun muassa tilaisuuden rungon suunnittelu, budjetointi, menu ja juomien suunnittelu sekä toteutus, tilan somistus, painotuotteiden ja mahdollisten esiintyjien ja tarvittavan tekniikan järjestäminen.

 

Mieskin voi pukeutua upeasti juhlaan

Värikkäänä pukeutujana tunnettu Pertti Huhtilainen kannustaa miehiä pukeutumaan erityisesti juhlapäivänä rohkeasti ja persoonallisesti. Esimerkkinä tästä hän näyttää sinisen pukunsa rintaan kiinnittämäänsä kimaltelevaa strassikorua. Toisena esimerkkinä hän korvaa mallinukelle puetun vaalean puvun kravatin orkideoista sidotulla kravatilla. Huhtilaisen suunnittelemat kukista sidotut pukuvieheet ja kukkakravatit toteutti kukkakauppa La Reine Helsingin Mariankadulla.

 

Lisätietoja Divinen toiminnasta ja palvelutarjonnasta:

Divine hää-ja juhlasuunnittelutoimisto

Pertti Huhtilainen

Hää- ja juhlasuunnittelija

050 3647487

pertti.huhtilainen@divine.fi

www.divine.fi