Be the Light – Ikimuistoinen hääyö Arctic Light Hotellissa

Posted on

Jokainen ansaitsee tasokasta hemmottelua – etenkin elämän tärkeimpänä päivänä. Vietä ikimuistoinen hääyö tai koko viikonlopun kestävät juhlallisuudet Rovaniemen Arctic Light Hotellissa, joka on valittu Suomen Parhaaksi Hotelliksi (Trivago 2017), Suomen Suosituimmaksi Hotelliksi (TripAdvisor 2017) sekä myös Maailman 11. Parhaaksi Uudeksi Hotelliksi (Travel + Leisure –lehti 2016).  

Rentoudu ja nauti korkeatasoisesta pohjoisesta designista yksilöllisesti sisustetussa huoneessa. Juhlista rakkaimpasi kanssa yhteisen elämänne alkua lasillisella kuplivaa, käsintehdyllä suklaalla ja tuoreilla hedelmillä. Herää uuteen päivään nauttimalla kuuluisan, Sara La Fountainin suunnitteleman aamupalan suoraan vuoteessanne, jossa voitte loikoilla pidemmälle päivää myöhäisemmän uloskirjautumisen turvin.   

Hotellin upea Lasiterassi tarjoaa myös loistavat puitteet pienimuotoisempien, noin 50 hengen häiden viettoon. Lasiterassin tasokkaista tarjoiluista vastaa ravintola Arctic Boulevard, jonka ammattitaitoinen henkilökunta auttaa teitä järjestämään teidän näköiset tarjoilut, kattaukset ja juhlat. 

Olemme myös huomanneet, että hääparit tykkäävät viettää meillä enemmänkin aikaa rentoutumalla ja nauttimalla toistensa sekä läheistensä seurasta. Arctic Light Hotellissa hääjuhlat muodostavat koko viikonlopun mittaisen elämyksen, joka jää mieliin pitkään.
www.arcticlighthotel.fi

arcticlight5

arcticlight4

arcticlight3

arcticlight2 arcticlight1