Näin valitset täydelliset hääkengät

Posted on
Päiväsi ainutkertaisuus vaatii muiden yksityiskohtien lisäksi huomiota myös hääkenkiisi. Juhlapäivänäsi seisot, istut, naurat, juhlit ja tanssit, joten älä jätä kenkien valintaa viime tippaan!
 
Täydellisten hääkenkien valinta alkaa perinteisesti kenkien ulkonäöstä. Ulkonäkö onkin tärkeä seikka, sillä kenkien tulee sopia hääpukuusi kuin kukka-asetelmat juhlapöytään. Muistathan kuitenkin, että ulkonäön lisäksi kengissä pitäisi myös viihtyä koko pitkän päivän ajan. Joten vähintään yhtä tärkeä tekijä kenkien valinnassa onkin ulkonäön lisäksi lestin sopivuus jalkaasi. Lestin muodon ansiosta kengät istuvat hyvin paikoillaan, kengät tuntuvat mukavilta ja jalkasi jaksavat kengissä koko juhlapäivän ajan. Kenkien hiertäminen tärkeän päivän aikana olisi todella ikävää. Voit tutustua mallistoon ja kenkien ulkonäköön helposti etukäteen netissä. Voit valita pukuusi sopivia malleja ja tulla suoraan sovittamaan unelmiesi kenkiä myymäläämme. Voit tilata kengät myös kipkop.fi verkkokaupasta kotiisi sovitettavaksi ja kysyä neuvoa myös asiakaspalvelustamme puhelimitse tai sähköpostitse.
 
Oikeanlaisten hääkenkien ostaminen voikin olla haasteellista. Usein kysytäänkin, miltä häihin tarkoitetun korkokengän pitäisi tuntua
jalassa ja siksi jo oikean koonkin valinnassa voi tulla epäselvyyksiä. Suosittelemmekin, että luotat kenkäkauppiaasi ammattitaitoon. Varsinkin avokkaiden tulisivat olla ostohetkellä hieman napakat, jotta niistä tulisi täydelliset käytössä, kun kengät mukatuvat jalkojesi muotoihin. Kun kengät ovat oikeaa kokoa, on korkeammillakin koroilla helppo kävellä ja ne pysyvät hyvin jaloissasi hiertämättä. Varsinkin hääkenkiä valikoidessa kannattaa kengät ostaa hyvissä ajoin ja "sisäänajaa" ne reilusti ennen hääpäivää.
 
Hääpäiväksi suosittelen valitsemaan yksien sijaan kahdet kengät. Itse seremoniaan voit valita hieman korkeamman koron ja juhlavamman kenkämallin, mutta iltajuhliin ja yön pikkutunneille kannattaa valita maltillisempi korko. Opastamme mielellämme sinua lisää oikeiden kenkien valinnassa.  Yhdessä ammattilaisen kanssa sovittaessa löydät oman, täydellisen parisi. Meidät tapaat Oulun häämessuilla, Kipkop myymälässä Aleksanterinkatu 49:ssä ja verkossa osoitteessa www.kipkop.fi
 
Kipkop Store on palvellut naisasiakkaita verkkokaupassa jo kuusi vuotta. Kivijalkamyymälämme löytyy Oulusta, jossa on saatavilla kaikki verkkokaupan tuotteet. Valikoimaamme kuluu upeita naisten kenkiä, laukkuja ja vaatteita. Myymälässä valloitamme sinut iloisella ja asiantuntevalla palvelullamme ja netissä erittäin nopeilla toimitusajoilla sekä loistavalla valikoimallamme. Tilaa tänään - Sovita jo huomenna! 
 
Ikimuistoista hääjuhlaa toivottaen, 
Sanna ja koko Kipkopin väki
Kipkop Store
Aleksanterinkatu 49
90100 OULU