Panostimme häihin – siksi panostimme myös hääkuvauksiin

Posted on

Heli ja Tero mukana messuilla:
"Panostimme häihin - siksi panostimme myös hääkuvauksiin"

Valkoiset kyyhkyset, kartanoromantiikkaa, jousisoittimia, limusiinikyytiä, teekkaritorvet ja puvut, kampaukset, meikit ja kukat vimpan päälle - näistä aineksista Heli ja Tero tekivät itsellensä unelmiensa häät. Palveluja haettiin eri puolilta Suomea, mutta hääkuvaajaa ei tarvinnut miettiä: Studio P.S.V. kuvasi hääpotretit sekä studiossa että miljöössä ja teki dokumentaarisen hääkuvauksen kampauksista illan pikkutunneille saakka.

"Valokuvaamon valinta oli helppo. Siskoni Päivin hääkuvat kuvattiin PSV:llä, ja kuvat olivat aivan ihania. Ja Oulussa PSV:llä on lisäksi niin hyvä maine, että valinta oli itsestään selvä, ei aateltukaan mitään muuta. Oli varma, että kun otetaan kuvaukset PSV:ltä, saadaan semmoista, mitä halutaan", Heli Junell kertoo.

"Varasimme pidemmän studiohääkuvauksen ja koko päivän kestävän dokumentaarisen kuvauksen. Siksi näin perusteelliset kuvaukset, koska olimme panostaneet niin paljon häihin, halusimme varmistaa sen, että saamme koko päivästä muistot ja ammattitaitoiset kuvat."

Ennakkopalaverissa tutustutaan ja suunnitellaan

Studiokuvauksen teki Studio P.S.V:n yrittäjä, valokuvaajamestari Reijo Koirikivi.

"Studiokuvaus meni yllättävän nopeasti. Reijo oli hauska ja koko tilanne oli miellyttävä. Reijo ohjasi meitä tosi hyvin. Kuvaus eteni luontevasti ja hyvin ja reippaasti."

"Pidimme Reijon kanssa jo hyvissä ajoin keväällä palaverin. Siitä oli ehdottomasti hyötyä siinä, että löysimme Reijon kanssa yhteisen sävelen. Kuvauksessa Reijo oli hyvin perillä siitä, mitä me halutaan. Me halusimme ja saimme kauniita klassisia ja taiteellisia kuvia."

Dokumentaarisen kuvauksen teki Studio P.S.V:n ammattivalokuvaaja Noora Slotte, joka myös palaveerasi hääparin kanssa ennakkoon. Hän seurasi kameran kanssa hääparin päivää kampaajalta alkaen. Juhlan aikana tehtiin myös pikainen potrettikuvaus.

"Noora oli tosi mukava kuvaaja juhlassamme, hän sulautui hyvin porukkaan. Myös miljööpotrettien kuvaaminen meni Nooralta tosi mukavasti."

Hääkuvat säilyvät ikuisesti kuvakirjassa

Heli ja Tero saivat juhlapäivästään satoja käsiteltyjä korkearesoluutiokuvia. Muotokuvistaan he teettivät Alexandra-kuvakirjan, jonka Noora kokosi hääparin valitsemista kuvista.

"Kun näin kirjan ensimmäisen kerran, tuli heti wau-olo. Me ollaan kateltu sekä juhlien kuvia että kuvakirjaa monet kerrat ja näytetty kavereille. Kuviin on ihana palata uudestaan ja uudestaan", Heli kertoo.

Heli ja Tero Junell tykkäsivät niin kovasti hääkuvistaan, että he ovat tulleet meille Studio P.S.V:hen sen jälkeen kaksikin kertaa uuteen kuvaukseen. Muutama vuosi häiden jälkeen Noora kuvasi Helin valmistujaiskuvat Ainolan puistossa ja toissa kesänä Reijo kuvasi parikuvat Helistä ja Terosta niin ikään Ainolan puistossa.

Nyt sinullakin on mahdollisuus kuulla Heli ja Tero Junellin tarina Oulun häämessuilla 2.2. klo 11:30.  Heli ja Tero kertovat kuvauskokemuksistaan ja antavat hyviä vinkkejä häitään suunnitteleville.

Suomen palkituin hääkuvaamo lähellä sinua

Studio P.S.V:n hääkuva on voittanut neljä kertaa kultaa Suomen ammattivalokuvaajat ry:n vuosikilpailussa ja useita muita sijoituksia. Lisäksi kuvamme ovat pärjänneet häälehtien kilpailuissa.

Kisamenestys kertoo siitä, että teemme työtämme intohimoisesti. Sekä Reijo, jolla on yli 20 vuoden kokemus hääkuvauksista, että Noora, jolla on myös kymmenen vuoden kokemus hääkuvauksista, antavat itsestään kaikkensa, jotta saisit koskettavat hääkuvat, joissa morsian on kaunis ja sulhanen komea.

Mottomme on:

"Meillä hääkuvauksessa on kyse välittämisestä. Vain myötäeläen kuviin saa aitoa tunnetta ja kiintymystä. Tarvitaan myös herkkyyttä nähdä kuvattavan persoonallisuus ja taitoa löytää jokaisesta hänen kuvauksellisimmat piirteensä", Reijo muotoilee.

Täyden palvelun hääkuvaamo

Studio P.S.V. on täydellä syyllä Täyden Palvelun Hääkuvaamo:
* Voit valita häämuotokuvauksen studiossa tai missä tahansa ulko- tai sisämiljöössä tai yhdistelmän kummastakin
* Voit valita edellisten lisäksi tai ainoastaan dokumentaarisen hääkuvauksen
* Voit teettää kuvistasi upeita kuvatuotteita erittäin laajasta valikoimastamme: saat kiitoskortit, kansiot, irtokuvat, kuvakirjat, taulut jne. täysin valmiina ja viimeisteltyinä - sinun tarvitsee vain ihailla lopputulosta
* Voit ostaa halutessasi myös tiedostot
* Saat maksutta matalaresoluutiotiedostot kuvatilauksen lisäpalveluna

Lisäksi Studio P.S.V. tarjoaa:

* Maksuton parkki aivan studion oven vieressä
* Erillinen pukuhuone, johon voitte tuoda pukunne halutessanne etukäteen
* Kiireetön ja yksilöllinen asiakaspalvelu

Varaa aika hääkuvaukseen

Tästä linkistä näet valmiit hääkuvauspakettimme. Mikäli niistä ei löydy sopivaa, ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille kahdelle sopivat kuvaukset!

Voit myös varata ajan maksuttomaan Hääkuvauksen konsultointiin. Juodaan kahvit, jutellaan toiveistanne, katsellaan kuvia, ideoidaan. Palaveri ei sido mihinkään. Saat mukaasi 20 e etusetelin käytettäväksi hääkuvaukseen (yksi etu/kuvaus).

Kuvausajan voit varata puhelimitse tai netissä:
* Puh. (08) 379 289
Nettiajanvaraus

Lisää Helin ja Teron tarinasta: https://www.studiopsv.fi/blogi/helin-ja-teron-upea-haapaiva/

hääkuva_psv_oulu
Hääjuhlan lomassa Heli, Tero ja Noora vetäytyivät hetkeksi kuvaamaan ihan keskittyen joitakin muotokuvatyyppisiä kuvia. Yksi laukauksista osui niin nappiin tunnelmaltaan, valoiltaan, rajaukseltaan jne., että kuva sijoittui toiseksi erään häälehden vuosittaisessa hääkuvakilpailussa. Kuva Noora Slotte, Studio P.S.V.

 

hääkuvaus_oulu_psv1
Heli ja Tero halusivat, että heidän häämuotokuvauksensa tehdään studiossa. Esteetikkoina he suunnittelivat kuvauksen tarkkaan yhdessä valokuvaajamestari Reijo Koirikiven kanssa jo hyvissä ajoin etukäteen. Kukat Kukkakauppa Kanerva ja kampaukset ja meikit Salon Virho. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

 

haakuvaus_oulu2013_007
Helin ja Teron dokumentaarinen kuvaus aloitettiin jo kampaajalta ja pukeutumisesta. Kuva Noora Slotte, Studio P.S.V.