Hääpaikkana viehättävä Upseerikerho

Posted on

Upseerikerholla on juhlittu vuosikymmenten ajan, ensin armeijaväen kesken ja myöhemmin muullekin kansalle avoimena juhlapaikkana. Perinteitä henkivät tilat on kunnostettu vanhaa kunnioittaen ja ilmapiiri on historiallisen viehättävä sekä arvokas. Upseerikerholla järjestetään häitä 20 henkilön istuvista illallisista aina reilun 100 vieraan juhliin. Juhlatiloja löytyy kolme erikokoista: Juhlasali 60 hengelle, Perinnesali 40 hengelle ja Naisten kamari 30 hengelle. Tilat ovat kalustukseltaan muunneltavissa, joten hääparien monenlaisia visioita on toteutettu. 

Upseerikerholla juhlajärjestelyt ovat hääparin kannalta vaivattomat. Me valmistamme ruoan, teemme sievän kattauksen, hoidamme tarjoilun ja lopuksi siivouksen. Somistuksen saa halutessaan hoitaa itse ja sillä juhliin saa helposti tuotua oman teeman ja värit. Ruokaa on vaikeaa olla kehumatta: se on suomalaistyylistä ja tuoreista raaka-aineista omassa keittiössä valmistettua. Pöydässä on tarjolla myös omaan juureen tehtyä leipää. 

Kasarmialueen kaunis ympäristö antaa hääjuhlalle monenlaisia mahdollisuuksia. Vihkiminen 1800-luvun lopulla rakennetussa huvimajassa ei takuulla onnistu monessa paikassa! Piha-alue on rauhallinen ja lapsille turvallinen. Parkkipaikkoja löytyy runsaasti. Hääkuville perinteikkäästä miljööstä löytyy upeita taustoja. 

Ensi kesälle löytyy vielä vapaita ajankohtia. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä! 

Lue lisää: https://oulunupseerikerho.fi 

UPK_haamessut2


UPK_haamessut1