UUTUUS! Messuilla nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa Bridal Fitting -osasto!


Posted on

Tapahtumassa nähdään varsinaista pukuloistoa, sillä Bridal Fitting -osasto tuo kansainväliset pukuvalmistajat suoraan morsianten luo.
Ajatuksena oli saada tapahtumaan alue, jossa voi samaan aikaan niin sovittaa, kuin katsella ja vertailla erilaisia vaihtoehtojakin. Päivän aikana Bridal Fittingissä pääsevät useat morsiamet sovittamaan valitsemiaan pukuja - sovitusajat menivät kuin kuumille kiville mikä on mahtavaa! Mikäli jäit ilman sovitusaikaa, ei hätää! Osastolle pääset ihastelemaan pukuja ja tunnustelemaan laadukkaiden valmistajien materiaalia ilman sovitusaikaakin. Bridal-Fitting osastolla on myös mahdollista tavata esillä olevien tuotemerkkien Suomen edustajaa Tiina Rauhalaa. Hän on tavoitettavissa koko päivän vastaanottaen ilolla vierailijoiden kysymykset vaihtaen ajatuksia niin hääjuhlajärjestelyistä kuin myös jakaen kaikenkattavaa tietoa brändeistä, mallistoista, suunnittelijoista, hääpuvun valinta –ja ostoprosessista ym. aiheeseen liittyvästä. Hääpukuja osastolla on yli 70, ja niitä tulee niin Hollannista kuin Yhdysvalloistakin, ja vaihtoehdoista löytyy glamouria, bohoa, pitsiä, tylliä, sifonkia…Varmasti jokaiselle jotakin! Pukujen jälleenmyyjiä voi tiedustella osaston henkilökunnalta, jotka auttavat sinut pääsemään askelta lähemmäs pukusi valintaa.

 

Lillian West


 

Morilee


 

Sweetheart


 

Morilee


 

Sincerity


 

Modeca