Ihanat juhlatarvikkeet Somianalta

Posted on

Somiana toimii verkossa myyden mitä ihanampia juhlatarvikkeita Goddess_haat
osoitteessa www.somiana.fi. Avaamme Somiana Shopin Oulun keskustan tuntumaan helmikuussa 2018. Shopin yhteydessä on vuokrattavissa pieni juhla- ja kokoustila, Lounge.

Maahantuomme Harlow & Greyn paperiastioita, jotka hurmaavat kauneudellaan ja tyylikkyydellään. Uudet tuotteet ovat kaupoissamme alkukeväästä ja esittelemme mallistoja ensimmäistä kertaa Oulun Häämessuilla. Laadukkaat paperiastiat antavat eleganssia häiden iltaalamenulle ja helposti yhdisteltävinä sopivat lähes mihin tahansa teemaan.

 

 

 

 

 BL_Lifestyle


 

TarjoDaydream_plates_HGamme kattavaa juhlapalvelua, järjestämme kaikki tai osan häihisi tarvittavista elementeistä. Hoidamme puolestasi esimerkiksi vuokraukset, pitopalvelun tai vaikkapa hääpaikan koristelun ja siivouksen. Sovi tapaaminen shop@somiana.fi tai soittamalla numeroon 040-546 5551. Keskustelemme ensimmäisellä kerralla toiveistasi ja suunnittelemme sen ympärille tarvittavat palvelut. Ensimmäiseen käyntiin varaamme noin tunnin ja se on ilmainen. Meille on tärkeää, että hetkesi onnistuu! Käy moikkaamassa meitä Oulun Häämessuilla, jutellaan unelmiesi häistä. <3

Terkuin, Johanna ja Suvi, Somiat

 

 

 

 

 

 

Somiana_kattaus5.0