Something Old -häät ja juhlat

Posted on

Jyväskylän häämessuilla Something Old sijaitsee osastolla 38. Lämpimästi tervetuloa ostoksille sekä tutustumaan tuotteisiin ja palveluihimme! 

Something Old on unelmien juhlakauppa, josta löydät tarvikkeet ja somisteet elämäsi tärkeisiin juhliin. Uudistuneeseen konseptiimme kuuluu juhlasuunnittelupalvelut, hää- ja juhlatarvikkeiden verkkokauppa sekä myymälä/showroom Orivedellä.

 

Verkkokauppa ja juhlakauppa

 

Something Oldilta löytyy monipuolinen valikoima häätarvikkeita sekä kattaustarvikkeet, koristeet ja somisteet niin vihkipaikan, juhlapaikan kuin hääautonkin koristeluun. Verkkokauppamme valtteja ovat hyvä asiakaspalvelu ja nopeat toimitusajat, joskin juhlien järjestämisessä on silti hyvä olla ajoissa liikkeellä. Jos valikoimastamme ei löydy etsimääsi, kannattaa laittaa viestiä tai soittaa, niin etsitään ratkaisu!

Voit myös tulla ostoksille Orivedellä sijaitsevaan viihtyisään juhlakauppaan, jossa näet tuotteet paikan päällä ja voit tilata myös tilaustuotteita, joita ei ole verkkokaupassa. Mikä sen mukavampaa kuin suunnitella häiden somisteet ja valita häätarvikkeet kaikessa rauhassa häähumun keskellä!

Verkkokauppa palvelee osoitteessa www.somethingold.fi

Showroom ja juhlakauppa: Ensintie 3, 35100 Orivesi as. Vanha kenkätehtaan kiinteistö.

 

Hääsuunnittelu

 

Something Oldilta saat apua juhlien suunnitteluun, olipa kyse juhlien visuaalisen ilmeen suunnittelusta, juhlapaikan somistamisesta tai kokonaisvaltaisesta häiden suunnittelusta ja järjestelyistä. Olen koulutukseltani visualisti ja häiden parissa työskentely on antanut hyvän perustan hääsuunnittelulle. Juhlasuunnittelun asiakkaana saatte 15 % alennuksen Something Oldin hää- ja juhlatuotteista. 

Varaa aika ilmaiseen alkutapaamiseen! 

 

Hääsuunnittelija, visualisti

Merja Snellman

snellmanmerja@gmail.com