Sunkorun valikoimista upeat korut hääparille ja vieraille

Posted on

Me Sunkorussa palvelemme hääpareja ja hääjuhlien vieraita erittäin mielellämme, ja lukuisten ihanien asiakkaidemme juhlalookin olemmekin saaneet vuosien varrella viimeistellä. Meille on kunnia-asia varmistaa, että kaikilla on tärkeänä juhlapäivänä yllään mieluisat ja tyyliin sopivat korut, ja niinpä valikoimiimme kuuluu ammattitaitoisten kotimaisten korunvalmistajien tuotteita. Tässä vinkkinä muutama suosikkimme:


LU_500x500px_Pihla_SunkoruLU_500x500px_Amor_Sunkoru
Lumoavan korut henkivät suomalaista sielunmaisemaa moderneilla mausteilla. Esimerkiksi Pihla-mallisto on kuin tehty kesähäiden kukkasiksi, ja sen riipus ja korvakorut sopivat monenlaiseen tyyliin. Sulhanen voi kiinnittää kukan rintaansa Pihla-rintaneulalla. Ihania ovat myös mm. Amor-malliston korut, ja Hunaja-solmionpidin sekä -kalvosinnapit ovat mainio valinta sulhasille ja bestmaneille.

www.lumoava.fi/korusarjat/pihla

www.lumoava.fi/korusarjat/amor

www.lumoava.fi/korusarjat/hunaja


534-034_K

517-088 (1)

Festiven laadukkaat, ajattomat ja tyylikkäät timanttikorut ovat ammattitaidolla ja huolella valmistettuja. Mallistoista löytyy niin klassisen tyylikkäitä kuin jykevää designia edustavia sormuksia - jälkimmäisestä esimerkkinä käy Rautapuu-mallisto, joka pärjäsi hienosti myös Vuoden kaunein sormus -äänestyksessä.

www.festive.fi

p.s. Myymälämme sijaitsevat fyysisesti Oulun Rotuaarilla ja Kempeleen kauppakeskus Zeppelinissä, mutta asiakaskuntaa meillä on ympäri Suomen!

Sosiaalisesta mediasta meidät löytää Facebookista (Facebook.com/Sunkoru)
ja Instagramista (Instagram.com/Sunkoru).