Mielekästä ja haasteellista tekemistä polttareihin

Posted on

Nopeasti tikkaava pulssi saa lukkoa hapuilevat kädet tärisemään jännityksestä. ”Äkkiä, enää minuutti aikaa”, hoputtaa joku pelitovereista. Huudahdukset ovat kuitenkin enää vain taustamelua numerolukon rullien pyöriessä sormien välissä. Viimeinen luku pyörähtää paikalleen… ja lukko aukeaa, paljastaen ulospääsyavaimen rasiasta! Adrenaliniryöpyssä avain survaistaan viimeisten sekuntien aikana ulko-oveen ja vapaus koittaa korviasärkevien riemunkiljahdusten saattelemana. ”Me tehtiin se, ME TEHTIIN SE”, huutaa koko tiimi. Hengästynyt ryhmä ei voi muuta kuin yrittää tajuta, mitä suljetussa huoneessa juuri äsken tapahtui.Room escape ja mysteerihuoneet ovat pelejä, joissa 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa ratkaista suljetun huoneen pulmat ja päästä sieltä ulos. Lukitussa huoneessa tapahtuva Mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.

Mysteerihuoneet ja room escape -pelit sopivat polttareihin mainiosti, jos etsit sankarille haastavaa tekemistä Tampereelta, Jyväskylästä tai Kuopiosta. Pelissä toisilleen tuntemattomatkin osallistujat murtavat alkututustumisen jään ja kaikki pystyvät osallistumaan tekemiseen huolimatta vaatetuksesta tai fyysisestä kunnosta. Yhteen mysteeripelihuoneeseen mahtuu kerralla 5 henkeä, mutta isommankin porukan on mahdollista pelata samaan aikaan varaamalla esimerkiksi Tampereella kaikki neljä pelihuonetta (max. 4 x 5 hengen tiimit) käyttöönsä. Jyväskylässä käytössä on 3 pelihuonetta, kun taas Kuopiossa 2 kpl.

Polttarisankareille pyydetään joskus järjestämään ainutlaatuisen päivän vuoksi jotain erityistä myös meidän taholtamme pelihuoneeseen. Tällöin voimme piilottaa etukäteen toimittamanne polttarisankarille tarkoitetun viestin tai lahjan room escape -pelin sekaan tai jopa lukita hänet hetkeksi yksin mysteerihuoneeseemme. Emme kuitenkaan ole liian julmia, sillä sankarin ei ole tarkoitus pelata peliä yksin. Noin 10 minuutin yksinpelin jälkeen johdatamme loputkin polttariporukasta auttamaan häntä suorittamaan haasteen loppuun. Erityisjärjestelyt onnistuvat helposti ennakkoon sopimalla, niin kuin Tiakin teki:

 Mysteeri oli nappivalinta polttareiden yhdeksi ohjelmanumeroksi. Mielekästä ja haasteellista tekemistä kerralla isommallekin porukalle. Polttarisankarille oman lisäyllätyksen toi huoneeseen ennalta piiloitettu rakkauskirje tulevalta aviomieheltä. Kaiken kruunasi henkilökunnan ystävällinen ja avulias palvelu alkutiedusteluista mysteerin ratkaisemiseen asti! Kiitos.

Tia – kaaso, huhtikuu 2016, Jaskan pubi mittelönä ja Siirin huone Tampereella

 

Tehdään polttaripäivästä yhdessä ikimuistoinen. Ota meihin yhteyttä, niin varataan pelisi jo nyt!

Jyväskylä: jyvaskyla@mysteeri.com, 0503048176

Tampere: tampere@mysteeri.com, 0504318838

Kuopio: kuopio@mysteeri.com, 0447032273