Vinkit unelmien häämatkalle

Posted on

Avioliitto aloittaa yhden elämän tärkeistä matkoista. Sitä on upeaa juhlistaa unelmien häämatkalla.

Helin Matkat on kokenut häämatkojen suunnittelija ja toteuttaja. Voit luottaa siihen, että osaavat unelmakonsulttimme auttavat sinua unelmamatkasi järjestämisessä, alusta loppuun. 

Siintävätkö mielessä paratiisirannat vaiko aktiivinen loma?  Kohteen valinta on tärkeää, jotta häämatka ei petä odotuksia. 

Häämatka on erinomainen tilaisuus kiireettömään yhdessäoloon, uusien asioiden kokemiseen ja hemmotteluun. 

  1. Aloita suunnittelu hyvissä ajoin ja muista, että maailmassa on paljon mahdollisuuksia. Kaupungit, rannat, viidakot, vuoret, risteilyt, erilaiset elämykset ilmassa, maalla ja merellä tai meressä!
  2. Ota jo alusta asti suunnitteluavuksi kokenut matkailun ammattilainen, esimerkiksi Helin Matkojen unelmakonsultti, joka osaa suositella kohteita ja elämyksiä asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  3. Kohdetta valitessa huomioi vuodenaika ja kohteen ilmasto. Sadeaika ei välttämättä ole paras aika, eikä myöskään ehkä kuumin aika vuodesta, jos haluatte aktiivista lomailua.
  4. Pohdi mitä haluatte matkallanne tehdä, mikä on teidän vau-juttunne, mitä haluatte tehdä yhdessä.
  5. Päätä budjetti. Matkan hintaan vaikuttavat kohteen lisäksi matkan pituus ja ajankohta, hotellien taso sekä muu matkan sisältö
  6. Jos haluat nauttia hääjuhlasta täysipainoisesti, älä lähde matkalle heti seuraavana päivänä, vaan mieluummin seuraavalla viikolla. Hyvä vaihtoehto voi olla tehdä vain pienempi matka häiden jälkeen ja säästää unelmien matka esimerkiksi talvikuukausille
  7. Muista, että monissa kohteissa on mahdollista järjestää vihkiminen matkan aikana, kysy meiltä lisää.

Matkaa varatessasi muista, että matkatoimiston räätälöimä matka on yleensä nk. valmismatka. Tämä tarkoittaa, että matkanjärjestäjä on vastuussa matkaan kuuluvista palveluista ja myös maksanut vakuudet Kilpailu- ja kuluttajavirastolle. Omatoimiseen matkaan verrattuna matkustat turvallisemmin, koska sinulla on taho, joka vastaa koko paketista ja auttaa mikäli esimerkiksi lennot myöhästelevät tai sattuu muuta ennalta arvaamatonta.


Tällä hetkellä suositeltavia häämatkakohteita:

Intian valtameren kohteet: Mauritius, Malediivit, Seychellit - tarjoavat puuterinvalkoisia hiekkarantoja, lämmintä auringonpaistetta ja ylellisiä hotellivaihtoehtoja 

Bali – ihana Indonesian saari, monipuolinen matkakohde ja hyvä hinta-laatusuhde

Karibialla takuuvarmat Aruba ja Curacao, jotka sijaitsevat hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolella

Havaiji – upeat ja monipuoliset saaret, matkalla poikkeat USA:n mantereella

Euroopassa Italian Amalfi-rannikko, Kreikassa Santorini ja Ranskassa aina romanttinen Pariisi

Ota yhteyttä: Helin Matkat www.helinmatkat.fi

kuva: Beachcomber Hotels
kuva: Beachcomber Mauritius
kuva: Karen Blixen Camp
kuva: Helin Matkat