Häähumua idyllisellä Upseerikerholla

Posted on

Ravintola Upseerikerho tarjoaa hääjuhlaanne ainutlaatuisen ja tunnelmallisen miljöön Oulun keskustan läheisyydessä. Klassiset rakennukset sekä vehreä puutarha-alue huvimajoineen ovat viihtyisä ympäristö hääjuhlille vuodenajasta riippumatta. 


 

Ennen upseerien olohuoneena toiminut Ravintola Upseerikerho on entisöity arvoiseensa loistoon. Ravintolan tilat soveltuvat perinteitä arvostavien hääparien tärkeään juhlapäivään. Historiaa henkivä, hienostunut ympäristö sekä ystävällinen ja korkeatasoinen palvelu luovat yhdessä ravintolan ainutlaatuisen ilmapiirin. 

Haluamme tarjota teille ammattitaitoista suunnitteluapua, iloista palveluasennetta ja hyvät puitteet juhlan järjestämiseen. Toteutamme asiakkaiden toiveet huolella ja taidolla, olipa kyse menuvaihtoehdoista, juhlatilan somistuksesta tai aikataulun suunnittelusta, kertoo ravintolapäällikkö Eila Alamommo. 

Ravintolassa on anniskeluoikeudet ja Upseerikerhon keittiö loihtii herkulliset häämenut. Ravintolassa on kolme erikokoista salia, joihin mahtuu yhteensä 120 henkilöä. Tila soveltuu hyvin monipuolisen hääohjelman järjestämisen.

Uusi Ravintola Kasarmi avaa ovensa vuonna 2018. Entisen Ravintola Arttelin ja uuden Komentajan talon tiloihin avautuva ravintola toimii tilausravintolana hääasiakkaille. Ravintola Kasarmin yhtenäinen sali mahdollistaa isonkin juhlakansan saamisen samaan tilaan. Ravintola Kasarmi tarjoaa upeat puitteet ikimuistoisiin hetkiin!

Ravintolat toimivat Ammattiopisto Luovin oppimisympäristöinä. Käyttäessäsi palvelujamme, olet mukana kehittämässä opiskelijoiden ammattitaitoa. 

Lue lisää: https://luovi.fi/kasarmi/

Ravintola Upseerikerho mukana Suomen Häämessut Oulu -tapahtumassa.