HÄÄUNELMAT TODEKSI

Posted on

Hilikku Catering tekee hääunelmistanne totta

Hääjuhlan miljöönä merellinen huvilaidylli, historiallinen tehdasalue vai rento saunamaailma? Juhlamenu perinteisellä kaavalla vai häidenne teeman mukaan? Pisteenä iin päälle tietenkin huikea kakku! Hilikku Catering tekee hääunelmistanne totta! 

Hilikku Catering toteuttaa hääjuhlanne tarjoilut ammattitaidolla. Hääateria voi olla perinteistä kaavaa noudattava tai häidenne teeman mukainen erikoisempi kokonaisuus. Keittiömestarimme suunnittelee juhlanne tarjoilut aina toiveidenne mukaan ja budjettinne rajoissa. 

Täysin oululaisena, oululaisten opiskelijayhteisöjen omistamana yrityksenä pidämme lähiruokaa kunniassa ja suosimme paikallisia, Oulun seudun tavarantoimittajia ja raaka-aineita. Valmistamme hääjuhlamenunne omassa keittiössämme parhaimmiksi testatuilla resepteillämme, joihin vieraannekin ihastuvat. Upean, juhlanne kruunaavan hääkakun loihtii oma kondiittorimme.

Hääjuhlapaikaksi suosittelemme, persoonallista Ravintola Hilikkua, Oulun Jazzvinttiä tai TervaToppilan monia mahdollisuuksia. Voitte varata meiltä pelkän tilan tai tarjoilut, tai tilata hääjuhlan tiloineen, tarjoiluineen ja ohjelmineen avaimet käteen -periaatteella.

Häät historiallisessa tehdasmiljöössä tai kartanon makasiinissa

Ravintola Hilikku sijaitsee historiallisessa Åströmin tehdasmiljöössä Oulun keskustan ja Tuomiokirkon läheisyydessä. Viihtyisä ja persoonallinen miljöö mahdollistaa jopa 226 vieraan hääjuhlan järjestämisen. Ravintola Hilikussa on myös noin 30 hengen juhlava kabinettitila, jos haluatte viettää pienemmän, intiimimmän hääjuhlan.

Oulun Jazzvintti sijaitsee Toppilassa, Tervatoppilan Kartanon makasiinirakennuksen toisessa kerroksessa alle 5 km:n päässä Oulun keskustasta. Yhtenäiseen, loftmaiseen tilaan mahtuu jopa 180 henkeä. Jazzvintti on upea paikka romanttisille kesähäille. Jazzvinttiin voit halutessasi tuoda omat juomat.

Idyllinen villa merimaisemassa tai luonnonläheisesti saunamaailmassa

TervaToppilan idyllinen, huvilatyylinen Villa Lipporanta sijaitsee Oulun kauniissa merimaisemassa, vain kävelymatkan päässä Oulun keskustasta. Villa Lipporanta soveltuu juhlapaikaksi sekä kesällä että talvella. Villa Lipporannassa vietätte herkän hääjuhlan pienemmälläkin porukalla. Maksimissaan tiloissa onnistuu 70 vieraan hääjuhla.

Todella erilaisen miljöön hääjuhlille tarjoaa TervaToppilan Saunamaailma. Metsän siimeksessä, kuitenkin vain kivenheiton päässä keskustasta voitte nauttia luonnon rauhasta ja ihanasta tunnelmasta. Saunamaailman Tervatupa soveltuu hääjuhlan järjestämiseen ympäri vuoden. Tervatupaan mahtuu maksimissaan 40 henkilöä, mutta kesäaikaan pihapiirissä onnistuvat isommatkin juhlat. 

TervaToppilan tiloihin kuuluu myös pienempi Saarelan Rantasauna Oulujoen rannalla, vain muutaman kilometrin päässä Oulun keskustasta. Saarelan Rantasauna mahdollistaa pienemmät, intiimit hääjuhlat maksimissaan 25 vieraalle. 

Kaikkiin TervaToppilan tiloihin voitte halutessanne tuoda omat juomat.

Soita meille, ja olet askeleen lähempänä ikimuistoista hääjuhlaa!

Ota yhteyttä, niin luodaan teille yhdessä ikimuistoinen hääjuhla! Palvelemme puhelimitse arkipäivisin. Sähköpostitiedusteluihin vastaamme aina mahdollisimman pian.

Hilikku Catering

puh. 044 350 0427 ma-pe klo 8-15.30 email: juhlat@uniresta.fi