Ihanimmat hääkuvat

Posted on

Hääpäivä on yksi elämän tarkeimmistä päivistä. Siksi kannattaa jo ennakkoon miettiä, millä tavalla päivän tilanteet ja tunnelmat talletetaan, jotta muistot säilyvät kauniina vielä vuosienkin päähän. Oululaisella Studio P.S.V:llä on yli 20 vuoden kokemus häämuotokuvauksesta studiossa ja miljöössä sekä dokumentaarisesta hääkuvauksesta kolmen taitavan häävalokuvaajan voimin.


Ottamalla hääpäivään mukaan ammattivalokuvaajan, saatte varmuudella onnistuneet ja monipuoliset kuvat päivän tapahtumista ja ihanimmat häämuotokuvat.

Dokumentaarinen hääkuvaus sukeltaa tilanteisiin

Dokumentaarinen kuvaus tallettaa juhlapäivän tilanteet vaikka jo pukeutumisesta alkaen aina pikkutunneille saakka. Kokenut häävalokuvaaja osaa kuvata hääjuhlan tärkeät tilanteet, juhlavieraat ja lisäksi myös juhlan tunnelmia. Studio P.S.V:n dokumentaarisen häävalokuvauksen taitajat Noora Slotte ja Niko Raappana tekevät hääpäivästänne ikimuistoisen kuvatarinan.

Häämuotokuvauksella esiin syvimmät tunteet

Tilannekuvauksella on oma tärkeä merkityksensä, mutta se ei korvaa häämuotokuvausta. Koska muotokuvaukseen on mahdollisuus keskittyä, kuviin saadaan riehakkuuden lisäksi myös rauhallisempia tunnelmia ja hallitumpia ilmeitä. Häämuotokuvauksessa valokuvaaja pystyy suunnittelemaan taustaa, valoja ja kuvakulmia ja vaikuttamaan yhdessä hääparin kanssa kuvan fiilikseen – kuvataan sitten studiossa tai miljöössä.

Osaavan valokuvaajan käsissä hääkuvien morsian on kaunis ja sulhanen komea. Mikään ei kuvauksessa ole sattumanvaraista mutta silti kuvat voivat näyttää hyvinkin tilanteenomaisilta, kun kuvaaja osaa hommansa ja yhteistyö sujuu.

Studio P.S.V:n valokuvaajamestari Reijo Koirikivi on kuvannut uransa aikana satoja hääpareja, joten hän jos kuka saa aikaan ikimuistoisen ihanat häämuotokuvat. Kokemus tuo mukanaan varmuutta ja nopeutta tehdä kuvauksessa juuri ne ratkaisut, jotka sopivat teille kahdelle. Myös Noora ja Niko ovat taitavia muotokuvaajia.

Häämuotokuvaus ennakkoon

Häämuotokuvaus voidaan tehdä osana dokumentaarista kuvausta tai erikseen studiossa tai miljöössä.

Studiohääkuvaus onnistuu mainiosti hääpäivänä – suosituin aika kuvaukselle on juuri ennen vihkimistä. Studiokuvauksen parhaita puolia ovat rauhallinen ympäristö ja täydellinen valonhallinta. Studiokuvaus on myös miljöökuvausta nopeampi toteuttaa, ja mahtuu siten paremmin kiireisen hääpäivän aikatauluihin.

Myös miljööhääkuvaus onnistuu hääpäivänä, mutta mikäli haluatte panostaa miljööhääkuviin kunnolla, me Studio P.S.V:ssä suosittelemme kuvausta jo ennakkoon esimerkiksi koekampauspäivänä. Silloin kuvauksessa on mahdollista käyttää hyödyksi kaunis ilta-auringon valo eikä kenelläkään ole kiire mihinkään.  Miljööhääkuvauksen paras puoli on miljöö, joka luo kuviin aivan oman tunnelmansa, sekä luonnonvalo, jota taitava valokuvaaja osaa myös käyttää.

Hääkuvauksessa kaikkein tärkein asia on tallettaa juuri teidän kahden keskinäisiä tunteita. Se onnistuu parhaiten, kun häämuotokuvaukseen on mahdollista käyttää hieman enemmän aikaa ja kun kuvaus suunnitellaan hyvin. Studio P.S.V:ssä kaikkiin pidempiin hääkuvauspaketteihin sisältyy erillinen suunnittelupalaveri, eikä kuvauksessakaan hosuta.

Studio P.S.V:n upea hääkuvagalleria sekä kuvausten hinnat: https://www.studiopsv.fi/haakuvaus/
Studio P.S.V. – Elämäsi hääkuvat.

Puh. 08 379 289
palvelu@studiopsv.fihääkuvaus_oulu006
Hannen ja Jessen häämuotokuvaus tehtiin osana dokumentaarista hääkuvausta Oulunsalon Peuhussa. Ammattivalokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

haakuvaus_oulu22
Tämä hääpari valitsi miljöömuotokuvauksen, joka tehtiin jo ennakkoon koekampauspäivänä saaressa Oulun edustalla. Valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

hääkuvaus_oulu74
Idyllistä maalaismaisemaa modernisti muokattuna häämuotokuvauksen ympäristönä. Ammattivalokuvaaja Niko Raappana, Studio P.S.V.