Tapahtumat rakentuvat kovaa vauhtia!

Posted on

Uudet tapahtumat rakentuvat kovaa vauhtia!

Suomen Häämessut -tapahtumien suunnittelu on taas täydessä vauhdissa - ja jo nyt meillä on mukana useita mielenkiintoisia näytteilleasettajia ja osallistavaa ohjelmaa. Jyväskylässä nähdään mm. Savutuvan Apaja, Timanttiset, Kultajousi ja Pukuliike Fauna. Oulussa sen sijaan mukaan ovat jo ilmoittautuneet Kultaseppä Jukka Räsänen, Kultajousi, Morsiusateljé Katariina sekä Morsiuspukuliike Glamour. Meidän ajatuksenamme on tuoda esille laadukkaita ja innostavia alan toimijoita, joista te voitte valita suosikkinne. Mietimme myös koko ajan, mitä uutta, erilaista ja kiinnostavaa voisimme tällä kertaa tehdä juuri teille - mikäli sinulla on toiveita, ota rohkeasti yhteyttä!

Ennakkolipunmyyntimme aukeaa 1.10. ja lippukaupasta pääset ostamaan edulliset Kimppaliput itsellesi ja kumppanillesi (tai kaasollesi, ystävällesi, äidillesi). Tapahtuman ohjelma päivittyy lokakuun aikana ja näytteilleasettajia lisäillään pitkin syksyä - kannattaa siis pysyä kuulolla!


 

20170121-_W8U0263_webb