Haluatko hääkuntoon? Lue tärpit täältä!

Posted on

beautycenterYksilövalmentajana kuulen usein kysymyksiä kehon kiinteytymiseen liittyen. Miten saan kiinteämmän vartalon, niin etteivät lihakset kuitenkaan kasva? Voiko rasvaa polttaa paikallisesti? Mikä on paras liike pakaralle? Häiden lähestyessä myös monet morsiamet pohtivat samoja asioita. Kehon kiinteytyminen on itse asiassa juuri sitä, että lihasmassa kasvaa ja tämän johdosta keho näyttää ja tuntuu kiinteämmältä. Parhaiten kiinteän ja terveen kehon saat yhdistämällä kuntosaliharjoittelua ja aerobista treeniä. Lihaskuntoharjoittelulla kasvatat lihaksia, jotka antavat kehollesi muotoja ja aerobisella harjoittelulla poltat rasvaa ja parannat yleiskuntoasi. Hyvä treenimäärä voisi olla vähemmän harjoitelleelle kaksi kuntosaliharjoitusta viikossa, yksi kävelytreeni sekä yksi hieman hengästyttävämpi hikitreeni viikossa. 

Käännä keho rasvan varastointimoodista rakennusmoodiin

Muista kuitenkin riittävä ravinto, etenkin proteiini! Keho rakentaa itsestään vahvemman ja kiinteämmän vain ravinnon avulla. Vältä siis suurin virhe; kaloreiden liiallinen rajoittaminen. Jos rajoitat kalorinsaantia, ja yhdistät tähän energiavajeeseen rasittavan liikunnan, keho alkaa käyttämään lihaksiasi ravinnoksi. Tästä johtuen muodot kehostasi häviävät, rasvasolut menevät varastoimismoodille, toisinsanoen elimistö pyrkii kiihtyneellä tahdi
lla varastoimaan kaiken energian rasvakudoksiin! Tulosena kehonkoostumus menee löysempään suuntaan, lihakset häviävät mutta rasva lisääntyy. Pidä siis huoli oikeanlaisesta, lihasmassaa säilyttävästä treenistä, ja riittävästä ravinnosta.

Morsiamen treenitärpit!

Jokainen nainen on kaunis ja se, miten upealta hääpuku näyttää, on pitkälti riippuvainen siitä, miten kannat kehoasi. Jos haluat saada nopeasti tuloksia aikaan, keskity etenkin kehon tukilihasten treeniin kuntosalilla. Panostamalla kuntosalilla etenkin pakaroiden, yläselän, olkapäiden ja ojentajien treeniin saat muotoa oikeisiin paikkoihin. Lisäksi tekemällä ryhtiä tukevia harjoitteita syville vatsa- ja selkälihaksille, sekä lonkan alueen lihaksille, opetat itsesi kantamaan kehoasi ryhdikkäästi ja taloudellisesti. Tunnet itsesi vetreäksi ja hyvinvoivaksi, selkä- ja hartiakivut häviävät ja näytät useita senttejä pitemmältä!  Ulkonäköä tärkeämpää on se, että voit hyvin kehossasi, liikkuminen on kivutonta ja tunnet olosi energiseksi. Kun voit fyysisesti hyvin, myös mieli virkistyy ja pieni häästressikin tuntuu helpommin selätettävältä. Ole armollinen itsellesi, ja hoida terveyttäsi. Kehosi on paras ystäväsi.

Beauty Center on naisten liikuntakeskus ihan Oulun keskustassa. Tarjoamme laajan ryhmäliikuntatarjonnan, osaavaa personal training- ja fysioterapiapalveluita, sekä ihanan, ystävällisen ilmapiirin. Meille voit tulla sellaisena kuin olet! Olemme mukana myös Häämessuilla, tulehan juttelemaan!

beautycenter


 

Liikuntakeskus CMS Beauty Center - Terveyttä, iloa ja hyvää oloa!

Kaupungin paras treenipaikka Beauty Center tarjoaa kaupungin laajimman valikoiman huippulaadukkaita liikuntapalveluja jokaiselle naiselle, kaikissa elämänvaiheissa! Meiltä löydät joukon kaltaisiasi, elämän koitoksissa kamppailevia naisia. Hikoilemme huolet harteiltamme, tsemppaamme toisiamme ja pidämme hauskaa! Meiltä löydät mm. ryhmäliikunnan huipputarjonnan, laadukkaan kuntosalin, superammattitaitoiset yksilövalmentajat (PT) ja pienryhmävalmentajat sekä upean naisporukan! Aloita tutustumalla meille 3 päivää maksutta:

http://www.beautycenteroulu.com/tule-jaseneksi/tutustu-3-paivaa/