Hääkukissa vain mielikuvitus on rajana!

Posted on

Kauppatorin Kukka on täydenpalvelun kukkakauppa Jyväskylän keskustassa. 

Me Kauppatorin Kukassa autamme teitä mielellämme hääjuhlanne koristeluissa – hääkukissa vain mielikuvitus on rajana! Luodaan yhdessä hääpaikkanne viihtyisäksi ja tunnelmalliseksi, nostaen tärkeä hetki arvoiseensa loistoon. Putiikistamme löydätte myös kattaukseen sopivat servietit ja kynttilät.

Floristi Elinan ajatuksia ammatistaan: ”Kukat, käsityö ja estetiikka ovat intohimoni! Minulle on tärkeää luoda kukista kantajansa näköisiä kokonaisuuksia ja morsiuskimppua suunniteltaessa morsian on inspiraation lähteeni. Olen erikoistunut kukkakorujen tekemiseen, joten pystyn toteuttamaan erikoisimmatkin toiveesi yli kymmenen vuoden kokemuksella. ”

Morsiuskimppu suunnitellaan aina morsiamen toiveet sekä puku huomioon ottaen. Jokainen morsiuskimppu on siis uniikki käsintehty kokonaisuus, johon sopivaksi sidotaan myös sulhasen rintaviehe. Sidomme kukkakorut juhlien naisille ja miehille, kaason kukkakoristetta ja bestmanin rintaviehettä unohtamatta. 

Lämpimästi tervetuloa Kauppatorin Kukkaan suunnittelemaan upeat hääkukat ikimuistoiseen päiväänne! 

Messutarjouksena maaliskuun loppuun mennessä tehdyistä kokonaisvaltaisista hääsuunnitteluista  -10% alennus.


 

Kauppatorin Kukka

Floristi Elina Pehkonen

p.040 829 4117 

Torikeskus, 2. kerros

Yliopistonkatu 36

40100 Jyväskylä

www.kauppatorinkukka.fi

https://www.facebook.com/kauppatorinkukka/