Serafiina auttaa juhlien suunnittelussa, katso messutarjous!

Posted on

Serafiina tarjoaa kattavaa apuaan niille pareille, jotka haluavat päästä hääjärjestelyissään vähän helpommalla tai päästä juhlimaan hääpäiväänsä täysin valmiiksi suunniteltuihin puitteisiin.

Halu suunnitella ja järjestää jotain kaunista ja aina vähän erilaista on ollut innoittajana lähteä tekemään juhlia kaikenlaisille asiakkaille ja monenlaisiin olosuhteisiin. Serafiinasta saat täyden palvelun juhlat tai apua erilaisiin yksityiskohtiin aina oman tarpeesi mukaan. Tehdään juhlapäivästänne täydellinen niin, että sekä itse hääpari että myös juhlaväki voivat keskittyä nauttimaan täydellisestä päivästä!

Messutarjouksena helmikuun loppuun mennessä tehdyistä kokonaisvaltaisista hääsuunnitteluista  -25% alennus.
Lue lisää: http://www.serafiina.com