Raikas hymy hääpäiväksi!

Posted on

Juhlapäivänä hymyillään onnellisena! Me Cocodensissä tiedämme, että terveet ja vaaleat hampaat ovat osa kaunista ulkoasua. Kannattaa siis varata aika hampaiden puhdistukseen ja valkaisuun hyvissä ajoin ennen juhlaa,  jotta hymy on kauneimmillaan tärkeänä päivänä.

cocodensValkaisuja tehdään eri menetelmillä.  Suosituimpia vastaanotollamme tehtäviä käsittelyjä ovat laservalkaisut ja kevytvalkaisu. Tummentumat ja kellertävät hampaat vaalenevat luonnollisen vaaleiksi turvallisesti. Kaikissa valkaisuissa käytetään vaikuttavana aineena vetyperoksidia tai karbamidiperoksidia, joita saa käyttää vain hammashoitoalan tutkinnon suorittanut ammattilainen. 

Esteettisen hoidon edellytys on, että hampaat ja suu ovat terveet. Siksi teemme mielellämme ennen valkaisuun ryhtymistä valkaisuarvion, jossa voimme yksilöllisesti ja asiakkaan kanssa yhteistyössä miettiä tavoitteen ja valkaisumenetelmän. Samalla varmistamme, että kaikki on kunnossa ennen toimenpidettä. Valkaisuarvio on ilmainen eikä edellytä ajan varaamista valkaisuun.

Ruokien ja tupakan aiheuttamat värjäytymät voivat kirkastua myös soodapuhdistuksella, joka ei ole kemiallinen valkaisu, vaan mekaaninen jauhepuhdistus. Hampaat saavat liukkaan ja puhtaan pinnan ja samalla poistetaan plakki ja bakteeripeitteet. 

Cocodens on edelläkävijä hampaiden valkaisussa Jyväskylässä. Otimme mm. ensimmäisinä käyttöön Gloss-laservalkaisumenetelmän kaupungissa. Olette lämpimästi tervetulleita vastaanotollemme hellävaraisiin ja ammattitaitoisiin käsiin! 

Lue lisää: cocodens.fi

cocodens2