Tunnelmalliset häät aidossa maalaismaisemassa!

Posted on

Varjolan lämmin ilmapiiri, ympäröivä luonto ja keittiön herkullinen ruoka luovat juhlaan kodikkaan ja lämpimän tunnelman. Hääjuhlat suunnittelemme aina toiveiden mukaan, hääparin näköiseksi. Heinävintin juhlatilassa onnistuvat jopa 130 hengen hääjuhlat yhteisesssä tilassa, ja pienemmällä Talllinvintillä häät onnistuvat alle 60 hengen seurueelle. Heinävintin hääjuhlan lisäksi, Tallinvintillä on mahdollista myös viettää iltaa livebändin ja rennomman yhteisen illanvieton merkeissä. Tallinvintin vieressä sijaitsevalta Kesäterassiltamme on mahtavat näkymät Kuusaankoskelle.

Hoidamme hääjuhlan alusta loppuun. 

Huolehtimisen voit siis jättää sivuun, ja nauttia teidän ikimuistoisesta päivästä täysin siemauksin. Toteutamme hääjuhlan aina yhtenäisenä kokonaisuutena, jossa valittu juhlamenu, juomatarjoilu, kattaukset ja muut lisäpalvelut saadaan koottua helposti yhteen. Varjola tarjoaa myös henkilökohtaista suunnittelupalvelua häitä varten jokaiselle Varjolan hääparille, josta emme veloita erillisiä lisämaksuja!

Varjola tarjoaa tasokkaita ravintolapalveluita, ja ruoka onkin merkittävässä roolissa myös hääjuhlissamme. Runsaat ja maittavat pitopöydät hääkakkuineen juhlaan tulevat kauttamme, kuten myös juomatarjoilun me hoidamme hääjuhlaan. Myös kattaukset siivouksineen kuuluvat aina juhlaamme.

Varjolassa myös vihkiminen on mahdollista, upean Kuusaankosken kupeella, Vanhan varjolan perinteikkäässä puutarhassa tai Tallinvintillä. 

Hääjuhlan jälkeen on rentouttavaa siirtyä savusaunan ja porealtaiden rauhaisaan tunnelmaan illan pikkutunteina, tai vaikkapa seuraavana aamuna.

Majoitus hoituu tasokkaissa Riihihuoneissamme, aivan juhlapaikan vieressä. Huoneita on runsaasti, ja niitä voi varata jokainen häävieras myös erikseen. Häävieraiden kanssa on mukava kokoontua runsaan buffetaamiaisen pariin seuraavana aamuna, ja muistella hienoa juhlapäivää.

Ja kyllähän ennen varsinaista hääjuhlaa on muistettava ne polttarit. Meiltä löytyy polttareihin myös kaikki tarvittava, seikkailuineen, ruokailuineen ja majoituksineen.

Ota yhteyttä Varjolan tilan myyntipalveluun, niin me hoidamme loput!
Lue lisää: http://www.varjola.com/juhlavarjola/

Varjolan tila mukana häämessuilla Jyväskylässä