Lumoava häätapahtuma kaikille naisille!

Posted on

Tammikuun häämessuihin on vielä aikaa joten tässä menovinkki kesälle!
Katso tapahtuman täältä.

facebook_cover_2

Nauti illasta livemusiikin, kuplivan sekä upeiden yhteistyötahojen parissa.

Elämä on täyttä juhlaa, kun kokoonnumme yhdessä juhlien merkeissä. Tule kokemaan rennon kesäjuhlan tunnelmaa, inspiroitumaan ja saamaan ideoita omiin juhliin, synttäreille tai vaikkapa hääjuhlaan.

Ravintola Harmooni tarjoaa vieraille lasin kuohuvaa ja toivottaa vieraat tervetulleeksi. Tapahtuma järjestetään Harmoonisalissa ja pääset kurkistamaan muitakin Harmoonin juhlatiloja juhla-asussa. Harmoonin Oskar kabinetissa pääset maistelemaan kuohuviini ja sherry tastingia makupalojen kera pientä korvausta vastaan.

*

Jokainen kävijä saa itselleen uusimman Häät ja Juhlat -lehden, kassissa myös infoa ja etuja juhlia suunnittelevalle ja järjestävälle.  Laura W loihtii pikakampauksia illan ajan ja mukana myös kauneuskeskus EleganssiValokuvaamo Lehtinen ja Gaura Pearls Finland järjestävät upean kuvauspisteen jossa voit käydä ikuistamassa oman kesäjuhla lookkisi! Ja Butik Carlan valikoimasta löydät juhlalookkiin jotain uutta. Carlan elävät mallinuket ilahduttavat kävijöitä. Näe ja koe kesäjuhlan uudet, rennot ja tyylikkäät vaihtoehdot ja osta oma mukaan.

*

Kukat ja kukkakoristeet kuuluvat juhliin ja Kauppatorin Kukka esittelee kesän suosikkeja kukkakoruja ja järjestää sidontanäytöksiä. Tule katsomaan kuinka syntyy kukkakoru ja kuulemaan myös parhaat vinkit kesän juhlakukkiin. Juhlatilan somistamiseen ja kattauksen koristeluun Sinelli tarjoaa ideoita ja pääset työpajassa myös kokeilemaan niitä. Crocus paperin Irina taikoo puutarhan paperille ja Juhlasuunnittelu Ilonasi   on valmiina ideoimaan juhlaasi. Juhlaa voi viettää myös unelmien lomakohteessa tai matkailla juhlan jälkeen. Istahda siis Helin matkatoimiston katettuun pöytään, ja ala suunnitelma unelmat toteuttavaa matkaa.

*

Musiikista vastaa Kruuvaus, joka tuo nautittavaksemme maukkaan musiikkipuffetin.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, sisäänkäynti Hannikaisenkatu 39 pääovelta. Ja tapahtuman jälkeen jää viihtymään kanssamme Harmoonin puutarhaterassille.

poster_a3-2