Maalaisromanttinen Savutuvan Apaja

Posted on

Tunnelmallinen, maalaisromantiikkaa henkivä Savutuvan Apaja on todella täyden palvelun talo. Päijänteen rannalla sijaitseva, luonnon ympäröimä 33 vuotta vanha perinnekylä on omiaan nimenomaan hää- ja juhlapaikkana.

Savutuvan Apajilla ainutlaatuista on miljöö - mitään vastaavaa ei Jyväskylässä ole. Savutuvan Apaja koostuu tänä päivänä yli 30 keskisuomalaisesta talonpoikaisrakennuksesta, joista vanhin on yli 200 vuotta. Pihapiiri ja sen hirsiset rakennukset henkivät vanhan Suomen tarinaa tarjoten rauhaisan ja kiireettömän paikan ajan viettoon.

Vihkitilaisuus voidaan järjestää unohtumattomasti Päijänteen rannalla ja Apajien upeat juhlatilat takaavat onnistuneet juhlat. Oman erikoisen lisänsä tuo se, että Savutuvan Apajille pääset vesiteitse suoraan Jyväskylän Satamasta. Apajien ammattitaitoisella henkilökunnalla on kymmenien vuosien kokemus häiden järjestämisestä ja jokaiselle parille räätälöidäänkin juuri heidän näköisensä juhlat. Apajilla voit juhlia sekä kesällä että talvella ja tiloja yhdistelemällä saadaan jopa 160 henkilölle sopivat tilat.

Savutuvan Apajilla vihitään vuodessa noin 25 paria, joista 10 sanovat ”Tahdon!” paikanpäällä.
Savutuvan Apajilla on omat häämenunsa, mutta kuitenkin jokaiselle parille räätälöidään juuri heidän näköisensä menu. Apajilla voit juhlia aamusta iltaan, sillä illan pimetessä bändi voi soittaa vaikkapa laiturilla, rantasauna on käytössä ja toki juhlaväelle löytyy myös laadukasta majoitustakin.

Savutuvan Apaja hoitaa unelmiesi päivän aamusta pitkälle iltaan saakka ja takaa, että hääpäiväsi on stressitön!
Täällä koko juhlaväki voi keskittyä juhlimiseen ja nauttimiseen!

Savutuvan Apaja mukana häämessuilla Jyväskylässä.