5 Syytä Vierailla Häämessuilla

Posted on

Oletko aikeissa mennä naimisiin? Onko pääsi täynnä ideoita ja suunnitelmia, mutta sinun on vaikeaa tehdä päätöksiä? Vai kaipaatko vain inspiraatiota? Tässä sinulle joitakin hyviä syitä vierailla häämessuilla!

1. INSPIRAATION HAKEMINEN

Suurin syy messuilla vierailemiseen on inspiraation hakeminen. Messuilla näkee samalla kertaa paljon kaikenlaista, ja ne ovatkin hyvä paikka sinulle, joka etsit jotakin, mutta et oikein itsekään tiedä mitä. Saatat nähdä unelmiesi puvun messuosastolla tai löytää aivan täydellisen makuyhdistelmän hääkakkuusi. Tai sitten löydät häihisi juuri oikean hääsuunnittelijan. Messuilla voit tutustua todella moniin eri asioihin, ja sinulla on mahdollisuus imeä sisääsi juuri niin paljon inspiraatiota kuin haluat.

 

2. HELPOSTI SAAVUTETTAVAA

Yksi messuilla käymisen suuri etu on, että saman katon alla sinun saavutettavissasi on niin monia eri toimijoita.

Sinun ei tarvitse matkustella ympäri maita ja mantuja, vaan voit tutustua kaikkiin lempimerkkeihisi ja niiden edustajiin yhdessä ja samassa paikassa. Kierrä ympäri messuosastoja ja pidä kirjaa asioista, jotka saat hoidettua. Yhden messupäivän aikana ehtii tehdä todella paljon!

 

Näyttökuva 2015-12-08 kello 17.25.27

 

3. KIINNOSTAVAT MUOTINÄYTÖKSET

Monilla messuilla järjestetään kiinnostavia muotinäytöksiä, joissa saat hieman tuntumaa viimeisimpiin trendeihin. Muotinäytöksissä esitellään sekä suurten ja tunnettujen tuotemerkkien pukuja että hieman pienempien ja erikoisempien suunnittelijoiden luomuksia. Pidä muistikirja ja kynä esillä, asettaudu näytöslavan eteen ja nauti!

 

4. SOLMI SUHTEITA

Häämessuilla tapaat monia muita messuvieraita, jotka myös hakevat ideoita. Sinun kannattaa vaihtaa ajatuksia heidän kanssaan. Suhteita kannattaa solmia myös näytteilleasettajien kanssa. Saattaa käydä niin, että floristi tuntee kotikaupungistanne erinomaisen kondiittorin tai osaa suositella teille todella upeaa juhlapaikkaa. Pidä silmät ja korvat auki ja esitä rohkeasti kysymyksiä.

 

5. RASTITA TEHTÄVÄLISTAASI

Ideoiden ja inspiraation etsimisen lisäksi häämessuilla voi myös tehdä tärkeitä päätöksiä. Oletko haaveillut hääkimpusta, jossa on valkoisia ruusuja? Kysy floristilta vinkkejä ja tee päätös kimpustasi sen jälkeen. Rastita listastasi hoidossa olevat asiat ja lähde messuilta tyytyväisenä tekemiisi päätöksiin.

Teksti ja Kuvat: Anna Storm / Häät ja Juhlat -lehti