Maalaisromanttista!

Posted on
MAALAISROMANTTISTA!

Maalaisromanttisuus jatkaa häätrendinä myös vuonna 2016. Nappaa vinkit unelmiesi päivään!

Häiden teemaan panostetaan joka vuosi yhä enemmän. Yksityiskohdat korostavat häiden teemaa sekä tekevät häistä persoonallisemmat. Maalaisromanttisissa häissä vanhan annetaan näkyä ja sitä jopa korostetaan. Pöytäkoristeet pidetään yleensä yksinkertaisina ja tunnelma luodaan erilaisilla valoilla ja eteenkin kynttilöillä. Koristeina käytetään juuttikangasta, pitsiä, lasipurkkeja, ikkunoita, kantoja, vanhoja puulavoja ja-laatikoita, tynnyreitä ja peltiämpäreitä – Vanhakin voi olla kaunista!

Rustiikkisuus näkyy myös sulhasen pukeutumisessa. Puvun sävynä nähdään yhä enemmän harmaata sekä sinisen sävyjä. Sulhanen voi pukeutua juhlavasti, mutta rennosti. Kauluspaidan ei tarvitse olla yksivärinen ja kravatin/rusetin voi valita rennolla otteella – tietenkin hyvän maun rajoissa. Liivi on aina trendikäs valinta ja sitä näkyykin vuonna 2016 paljon.

Morsiuspuvuissa nähdään edellisvuoden tapaan pitsiä, tylliä ja kerroksia. Vuonna 2016 avonainen ja koristeellinen selkä, sekä erilaiset hihat ovat trendikkäitä nappivalintoja. Uutena trendinä pinnalle nousevat höyhenet, jotka ovat löytäneet tiensä monen huippusuunnittelijan mallistoon. Vuoden 2016 trendivärit ovat valkoisen sävyt, mokka, karamelli, kahvi, pinkki ja roosa.

Morsiamet hakevat yhä enemmän luonnollista, jopa boheemia tyyliä. Hiukset letitetään, laitetaan löysästi kiinni, yleensä nutturalle. Hiuksissa nähdään perinteisen hunnun lisäksi erilaisia hiuskoristeita, pantoja, koruja, seppeleitä ja luonnonkukkia. Vuoden 2016 trendikäs meikki on hyvin luonnollinen. Sävyinä roosa, nude ja metallinhohtoisuus.

Maalaisromanttisuus näkyy selvästi myös hääkukissa. Morsiuskimppu on edelleen pyöreähkö, mutta sidottu rennolla otteella. Ruusun lisäksi häissä nähdään paljon myös Hortensiaa, joka kukkii monissa eri sävyissä. Vuonna 2016 valkoinen harsokukka on kuitenkin ykköstrendi. Harsokukka on kaunis sellaisenaan ja sitä käytetäänkin paljon mm. pöytien koristuksessa.

Jälkiruokabuffet ja karkkibuffet ovat ihana lisä perinteisen hääkakun lisäksi. Buffetpöydän voi koristella teeman mukaisesti astioista lähtien. Maalaisromanttinen hääkakku voi olla esimerkiksi supertrendikäs Naked Cake. Kakkua koristaa yleensä marjat, luonnonmateriaalit, pitsi tai kukat.